Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

Pola tvog obracanja je vredjanje, pocevsi od insinuacija da tebi ovde neko brani da se pojavis na skupu...sale_75 napisao:Kao prvo ni jednog trenutka te nisam vredjao i pisao na forumu kakav si konkretno ti lik pa bih te zamolio za isto.
Neistina. Rekao sam da se klub finansira iz clanarina pa ako ne bude clanarina, nece biti ni kluba, a ne da imamo problem sa finansijama. To sam detaljno i objasnio na forumu pre nego sto si mi uopste zapoceo pricu o pretvaranja ARCS foruma u 'POLOVNE AUTOMOBILE', a koliko vidim, ta fiks ideja da ces TI spasiti klub od gasenja, ti je jos uvek u glavi.sale_75 napisao:Svaki dan se postavljaju linkovi sa polovnih automobila u jos jedan zanimljiv oglas, pricali smo i rekao si da su problem finansije kluba, na sta sam ti ja odgovorio zasto ne angarzujemo coveka sa polovnih automobila da isti plate klubu na mesecnom nivou t.j. da svaka Alfa koja se postavi na polovnim da se automatski prebaci i na nas forum u nekoj od tema.
Kao sto ti tada rekoh, ideja ovog kluba nije da zaradjuje, niti da predje u komercijalni domen, sto je slucaj sa vecinom auto-klubova po zemlji. Iza ovog kluba sa finansijama ne treba da stoji niko, jer niko i ne uzima novac za ono sto u klubu radi. Tvoj interes nisam spominjao, niti zelim.sale_75 napisao:Bilo je dosta ljudi oko mene koji to mogu da potvrde, pa mi molim te objasni sta sam ja to lose rekao da bi ti shvatio da ja imam interes u svemu tome.
Kao sto sam ti vise puta napisao, banovan si zato sto si pored visestrukog upozorenja da krsis pravila foruma, sa kojima si upoznat i koja su istaknuta na mestu da ih mozes pogledati u bilo kom trenutku.sale_75 napisao:Banovao si me jer mislis da cu da trgujem sa starim Alfama, kazi slobodno da je to razlog.
Niko ovde nikog nije pitao zasto je u kubu.sale_75 napisao:Ako me pitas zasto sam u klubu, odgovor je jer ima jako puno kvalitetnih ljudi!
Konkretno od tebe nista nisam ni trazio, vec sam se javno izjasno da pomognem ako mogu i zao mi je sto sam se u opste tebi obratio, niti si ti, a nisam ni ja Robin Hud i svemocan u svemu ali zajedno mozemo mnogo vise nego kao pojedinka!Nigy napisao: Neistina. Rekao sam da se klub finansira iz clanarina pa ako ne bude clanarina, nece biti ni kluba, a ne da imamo problem sa finansijama. To sam detaljno i objasnio na forumu pre nego sto si mi uopste zapoceo pricu o pretvaranja ARCS foruma u 'POLOVNE AUTOMOBILE', a koliko vidim, ta fiks ideja da ces TI spasiti klub od gasenja, ti je jos uvek u glavi.
Da ali ako klub budeo imao para moze da organizuje mnoge manifestacije da ucestvuje finansiski u istim i da poklanja neke lepe stvari! Niko nije ni rekao da treba da zaradjuje, a ako ima visak novca lako ga je podeliti, ima dosta gladne i bolesne dece pa moze njima da se donira!Nigy napisao: Kao sto ti tada rekoh, ideja ovog kluba nije da zaradjuje, niti da predje u komercijalni domen, sto je slucaj sa vecinom auto-klubova po zemlji. Iza ovog kluba sa finansijama ne treba da stoji niko, jer niko i ne uzima novac za ono sto u klubu radi. Tvoj interes nisam spominjao, niti zelim.
Ok ne vredi sa tobom u bilo kakvu polemiku, necu vise bilo sta pisati u ovoj temi ali postavicu ti poslednja dva pitanja, a na prvo cu ti odgovoriti odmah?Nigy napisao:nemam zelju da se forum ARCS pretvori u POLONE ALFE