Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
Samo da ga crevo ne izneveriDarkoni napisao:Sta, imas novi overbost?
Eh,puste želje...Darkoni napisao:Sta, imas novi overbost?
Da si ikada bio na ijednom skupu u BG, video bi da se svake godine parkira po modelima, sve gok ne ostanemo bez prostora, pa one koji poslednji dodju, pakrikamo kako stignemo.sale_75 napisao:Pitao sam jer moze mnogo lakse da se parkiramo ako se zna unapred otprilike broj vozila t.j. modela koji ce doci.kilson napisao:Hoces i po registarskim tablama, od manje ka visem ili..?sale_75 napisao:Nego da li je ikako moguce koliko toliko priblizno da se parkiramo po modelima, bojama ili vec nekako drugacije?![]()
Cekaj bre..?! Ti nisi bio ni na jednoj Huji do sad???
Prosle godine nisam jer je pravljen 12-og maja, a tog datuma nikada nisam u Srbiji, 2012 ne znam ni gde je bio (mozda Kula). Ako mi nije zabranjeno dosao bih ove godine jer konkretno ti i nigi imate neku veliku odbojnost prema meni, razlog stvarno ne znam. Nigi me je banovao zato sto sam postavio u planiram kupovinu nesto sto me stvarno zanima da kupim. Necu da kvarim temu ali eto da ti dam odgovore na tvoja pitanja!
Lose se secas.kilson napisao: O ARCS Forumu:
Tvoja tvrdnja o nepriznavanju drugih foruma je kompletni nonsens jer se jedino na nasem forumu nalaze pozivi za skupove kako cuore sportiva, tako i alfistasrbije - kada su pravili rostilj u Zasavici (ako se dobro secam).
.
@kilson Eto čisto da se zna,a što se banovanja tiče ako se neko iz uprave osetio prozvanim to je sigurno s razlogom...Da se izvinjavam nekom nemam nameru jer nikog nisam vredjao već izneo stanje kakvo je i koliko vidim urodilo je plodom jer pozivi su osvanuli na mnogo foruma kako i treba, i to treba pohvaliti...Los napisao:Lose se secas.kilson napisao: O ARCS Forumu:
Tvoja tvrdnja o nepriznavanju drugih foruma je kompletni nonsens jer se jedino na nasem forumu nalaze pozivi za skupove kako cuore sportiva, tako i alfistasrbije - kada su pravili rostilj u Zasavici (ako se dobro secam).
.U pitanju su bili sremci, tj. mi, tj. ja, posto sam jedini od cele ekipe koji zuji po forumima.
I nismo organizovali rostilj nego posetu rezervatu prirode, rucak(gulas od mangulice uz domacu ljutu). A moze tu i da se nadje bio-dizel po dobroj ceni
![]()
![]()
Mene bole bas, dal ce me negde neko banovati. Nisam tu ni zbog ACRS, ni zbog ovog il onog kluba. Tu sam zbog odredjenih ljudi koje znam, postujem itd..
Izvinjavam se zaista za off, al nisam mogao da precutim ovo nepravdu oko organizacije![]()
![]()
Crnku ili plavusicu?TheWickerMan napisao:Povedi, povedi, da vidimo kako se snalazim pod pritiskom
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”