problem lamela ili nesto drugo?
- cile-pa
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
vcrs sam malo stisnuo alficu,sve lepo do 5te brzine...presaltam iz 4 u 5 dam gas...auto ubrzava ali ne toliko koliko mi kazaljka propici sa 3000 na 4000 obrtaja...i posle 3,4 sekunde kao da uhvate tockovi asfalt i pocne da ubrzava...malo glupo objasnjavam al ne znam kako da docaram drugacije,dal je to mozda lamela u pitanju?i ako jeste,mislio sam da cipujem moju 147icu dal to smeta i sta da radim?unarpred hvala svima!
- cile-pa
ako je lamela onda ide ceo set kvacila i na cipovanje da zaboravim ako dok to ne sredim?
- bums85
- Garaža: C220 Coupe
ex Alfa 156TI JTD16v '04.
ex Alfa 159 2.2 JTS - Lokacija: Las Vegas
Najbolje bi bilo ceo set da se promeni ako je lamela za zamenu, mada i ne mora da znaci da je za zamenu. Ako se proklizavanje vremenom poveca onda ces morati da je menjas, ali moze da bude i da je lamela dobila malo ulja pa privremeno proklizava, to se meni desavalo prosle godine i posle toga evo vec godinu dana nista. Cip mozes da odradis, ne utice toliko na radni vek lamele

- cile-pa
ali samo kad je gazim pa iz 4te prebacim u 5u i dam gas,obrtaljka skoci do 4000 obrtaja a alfa ne ubrzava...probacu danas ovo sto mi nidza rekao...
- cile-pa
probao sam sta je rekao nidza i upravo to radi...e sad koliko dugo moze to da izdrzi i dal uzeti preko onog sajta setkvacila o kom je bilo reci..
- bums85
- Garaža: C220 Coupe
ex Alfa 156TI JTD16v '04.
ex Alfa 159 2.2 JTS - Lokacija: Las Vegas
Nije hitno, moze jos da se vozi ako je samo u petoj problem, ali kazem ti meni se to desavalo 3-4 dana pa je prestalo

- cile-pa
e ja danas uzeo auto..pa da sumiram...korpa i lamela u vec bile za menjanje,a druk lezaj mi je bio bas u kriticnom stanju,pojeo je pola sigurnosnog prstena pa je malo falilo da mi propadne kvacilo...elem,set kvacila valeo 13600,viljske gornje (otisli silen blokovi ) 5000,lezaj poluosovine 1800,ulje za kvacilo i zamena cetkica i bixni na alanseru(kad je vec dosao do njega i njega sredio) sve ukupno 29000 ili 250e...sto cini mi se nije mnogo...i kvacilo mnogo lakse nego pre
hvala jos jednom svima na pomoci 

- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Dobro je, mogao je druk da ti zezne plivajuci, pa bi ceh bio duplo.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- Falcon037
- predsednik kluba
- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
- MiloshBg
- Garaža: No Alfa, no fun...
I najvaznije nisi rekao. gde si pazario kvacilo?cile-pa napisao:e ja danas uzeo auto..pa da sumiram...korpa i lamela u vec bile za menjanje,a druk lezaj mi je bio bas u kriticnom stanju,pojeo je pola sigurnosnog prstena pa je malo falilo da mi propadne kvacilo...elem,set kvacila valeo 13600,viljske gornje (otisli silen blokovi ) 5000,lezaj poluosovine 1800,ulje za kvacilo i zamena cetkica i bixni na alanseru(kad je vec dosao do njega i njega sredio) sve ukupno 29000 ili 250e...sto cini mi se nije mnogo...i kvacilo mnogo lakse nego prehvala jos jednom svima na pomoci

Alfa Romeo - The car inside the driver.
- cile-pa
izvinjavao se sto sam to propustio
narucio preko sajta setkvacila(izvinjavam se ako mislite da reklamiram),isto kao u radnji samo malcice jeftinije..

- MiloshBg
Aha, odlicno, a da je malcice jeftinije i nije bas, Valeo je po radnjama 17-18k din. 

- MiloshBg
Moze samo da te negde ostavi na putu...