upaljač AR164
- cedabass
- Garaža: alfa romeo TS super 164
drugari, kako se vadi upaljač u direktorki? crkla lampica pa bih da zamenim-ili sijalicu ili čitav upaljač. ovako ko god sedne u auto trese naokolo pepeo a i meni se omakne.
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
- cedabass
- cedabass
- srdjan_pop
- Garaža: Alfa Romeo 146 1.6 TS
Nisam nikad na mojoj (bivsoj) rasturao ali jos uvek imam rezervnu pepeljaru komplet sa centralnim delom plastika sklopljeno jos. Ako ti treba javi se da ti dam.
Koliko se secam ta sijalica je odozdo na upaljacu pa moras odozdo da joj pridjes. Ne znam da li mozes nekako bezbolno da skines samu pepeljaru (gore ima kao zupcasta letva koja je u sprezi sa automaticem za zatvaranje, a dole bi morao da izvadis osovinice sarki). Mozda da probas da skines plastiku centralnog tunala mislim da je lakse i brze, ima samo dva srafa ispod zadnje pepeljare i izvlaci se na nazad.
Koliko se secam ta sijalica je odozdo na upaljacu pa moras odozdo da joj pridjes. Ne znam da li mozes nekako bezbolno da skines samu pepeljaru (gore ima kao zupcasta letva koja je u sprezi sa automaticem za zatvaranje, a dole bi morao da izvadis osovinice sarki). Mozda da probas da skines plastiku centralnog tunala mislim da je lakse i brze, ima samo dva srafa ispod zadnje pepeljare i izvlaci se na nazad.
- Dule
- Garaža: Prazna
- cedabass
superka je. sve sam se nadao da ne moram da rasturam centralni deo al moraću izgleda :/ ni gluplje stvari ni većeg posla.
- Dule
- Garaža: Prazna