voznja pod zabranom?
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Zato i kazem...
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- Darkoni
- Garaža: Alfa Romeo 164 ts ex,
Alfa Romeo 166 busso - Lokacija: Rio de Borca
Sve sto se ne proveri na licu mesta je dobro proslo!
Sta da on dodje u stanicu ili sedne u kafanu i aj kao radi, i proveri i ispadne da je ime i prezime ustvari lik sa poternice? Kazu-apsi! Cek samo da dodje konobar...
Sta da on dodje u stanicu ili sedne u kafanu i aj kao radi, i proveri i ispadne da je ime i prezime ustvari lik sa poternice? Kazu-apsi! Cek samo da dodje konobar...

- mali radojica
- Garaža: alfa romeo 147 jtdm
Mislim da kad odeš kod sudije za prekršaje on u tvom predmetu ima izvod sa tvojim prethodnim prekršajima.
- sofro91
- rookie
- Garaža: Alfa Romeo
nisam ja vozao auto, nego sam hteo da ga spustim sa nekog brda u ravno i tu da ga ostavim!!! oni naletese i eto :S
- G0XY
- Garaža: Mito QV
Znaci ti si ga samo spustao pijan niz brdo u leru...a ove vucibatine te prekidose u poslu

A Man's Got to Know His Limitations...
- dellas
Nemojte se zezati, kazna je strasna, mene su uhvatili pod zabranom 100000 din i 14 poena i x meseci bez dozvole.
Pun rezervoar je kao bomba!!!
- Mikele
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 147 2.0 ex 1.6
147 FL 2.0 - Lokacija: Beograd
A nije strašno sesti za volan pod tolikim uticajem alkohola i ugrožavati tudj,a i svoj život?!
Ako ne možeš da napraviš sam,barem pokvari drugome
- dellas
Nisam pominjao alkohol, vec voznju pod zabranom.
Pun rezervoar je kao bomba!!!
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
Kako god,alkohol,puna linija,crveno svetlo itd.Valjda cemo se vise opametiti da ne pravimo greske koje nekoga mogu zivot da kostaju.Konkretno ja se nisam vezao nikada sem ako nisam na putu odnosno van bga,od 1. marta do prodavnice se vezujem koja je na 1 km od moje kuce.Necu da placam nesto sto ne moram,nije u parama toliki problem koliki je u tome sto ako ne platim na vreme necu moci nista od papira da zavrsim,moguce da ni granicu necu moci preci a cesto sam van zemlje.Prekrsaje nisam ni do sada pravio fatalne da bi mi se dozvola oduzimala ali sam imao pojas i mobilni telefon koliko hocete,nesto sam platio a nesto necu.
Ali nikada nisam pravio takve stvari da bi neko mogao da zbog mene nastrada...
Ali nikada nisam pravio takve stvari da bi neko mogao da zbog mene nastrada...

- Zvrle
- Saradnik Uprave
- Garaža: Alfa Romeo 159 SW 1.9 8V 2010 god.
ex Alfa Romeo 156 1.9 jtd 16v 2003 god. - Lokacija: Breznica
Vecini od nas se verovatno nekad desilo da napravimo neki prekrsaj u saobracaju, platimo kaznu ili zaradimo u krajnjem slucaju zabranu i normalno je da se posle toga pazi da se takav ili slican prekrsaj ne ponovi, ali ne shvatam da neko dobije zabranu zbog alkohola i onda ponovo pijan seda u auto. Po meni takvim ljudima vozacka dozvola nikad ne bi trebalo da se vrati, jer ocigledno je da sa njima nesto nije u redu i ne samo sto sami sebi predstavljaju opasnost, nego svesno dovode druge u opasnost. Mislim da je zakon o saobracaju za neke preksaje previse strog, a sto se tice alkohola je previse blag. Daleko od toga da sam totalno protiv alkohola, ali volan i alkohol nikako!
''Alfa Romeo one day.. Alfa Romeo forever''
- mobtel
- Garaža: 33+156=159
zakon k'o zakon, po meni nikada nije bio problem...selektivnost primene (svih zakona) je najveći problem u ovoj bestragiji...pre par dana onaj pajser u ns a sada ovaj http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/449826 ... -setalistu
You bought the wrong car!!!
- Presretach
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Re: voznja pod zabranom?
Tebi su oduzeli dozvolu?dellas napisao:Nemojte se zezati, kazna je strasna, mene su uhvatili pod zabranom 100000 din i 14 poena i x meseci bez dozvole.
Zabrana (x bodova) + dodatnih 14.
Očistimo Srbiju! http://www.ocistimosrbiju.com
- Nigy
- Garaža: .
Prebacih postove o preticanju oko pune linije u temu - Bezbednost u saobracaju
- Los
- Garaža: Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer
Vidim mnogi se frljate sa pogresne informacije. Od dana kada ti je napisana prekrsajna prijava do poziva za sud moze da prodje i do 6 meseci. Zavisi prvo od azurnosti policajca, pa dalje od kadrovske sluzbe nadleznog okruznog prekrsajnog suda. Ukoliko je prekrsaj ucinjen u opstini u kojoj nemas prebivaliste dobijas poziv da se javis u sud koji je nadlezan za tvoju opstinu. Tu imas opciju da dajes izjavu u sudu koji je nadlezan za tvoju opstinu ili da ides u sud u opstini gde je prekrsaj ucinjen. Ukoliko odlucis da to obavis u svojoj opstini oni tvoju izjavu salju tamo gde je prekrsaj ucinjen i odatle ti stize i konacna presuda. Od dana saslusanja do dana stizanja presude moze takodje da prodje do 6 meseci. Ne bitno dal u tvojoj ili drugoj opstini. Ukoliko je izrecena mera zabrane upravljanja vozilom, zabrana stupa na snagu tek kada ti stigne obavestenje iz nadlesnog sup-a. Oda dana prekrsaja do dana kada ti stigne obavestenje iz sup-a ume da prodje i vise od godinu dana. Uglavnom je to nekih 4-7 meseci. Prvi prekrsaj(prekoracenje brzine, nasilnicka voznja, preticanje prko pune i sl) je uglavnom 3-6 bodova i 6000-30000 kazna. Tu igra dosta ulogu gde si zaposlen, dal si zaposlen i koliko vas ima u domacinstvu. Ukoliko napravis novi prekrsaj, a presuda od prvog prekrsaja ti jos nije dostavljena, za drugi prekrsaj ce ti se suditi kao da je prvi. Ukoliko vozis sa isteklom vozackom kazne je 1 do 7 bodova i 5000 do 20000 kazna. Ukoliko vozis pod zabranom i nakon rutinske kontrole utvrde da vozis pod zabranom(provere u centrali) automatski se vozilo iskljucuje iz saobracaja i vodete kod istraznog sudije. Posto je voznja pod zabranom sada krivicno delo a ne prekrsajno. Istrazni sudija ti izrece novcanu kaznu u iznosu od 60000 do 150000, trajno oduzimanje vozacke(pravo na ponovno polaganje tek nakon 2 godine) i 7 do 15 dana zatvora. Novcanu kaznu placas odmah na licu mesta ili se u protivnom novcana kazna preimenuje u kaznu zatvora gde se svaki dan obracunava 1000din. Maksimalna zatvorska kazna ukoliko nemas para da platis je 2 do 3 meseca u zavisnosti od dela. Ukoliko ti je izrecena mera zabrane upravljanja vozilom, vozacka dozvola ti se ne oduzima. Nebitno dal je stara ili nova(od juna stare vozacke su nevazece) ona ostaje kod tebe, a zabrana se uvodi u sistem. Na starim se cak ni ne upisuje zabrana kako je to nekad bilo. Dali smes da vozis pod zabranom? Ako si dovoljno lud i imas mu*a smes. Utefterio te ili ne tokom rutinske kontrole naknadna kazna za upravljanje pod zabranom ti sigurno nece stici na kucnu adresu. Dakle iskljucivo kad te provere u centrali tokom kontrole, pa tek onda... Ukoliko upravljas vozilom koje nije uvedeno u javni registar(nije registrovano) vozilo se iskljucuje iz saobracaja. Kazna je 15000 do 250000, 6 do 15 kaznenih bodova i mogucnost zatvorske kazne u trajanju od mesec dana.
Preticanje kolone koja se sastoji od vise od 2 vozila je nasilnicka voznja!!!
Ukoliko te zaustavi patrola koja nije opremljena audio i video sistemom imas mogucnost da se izvuces uz pomoc prijatelja ili pomoc kojeg Vajferta. Ako jeste treba ti debeeeela veza da se to poturi pod tepih. i to tek nakon ispisivanja prijave, dakle tek pri primopredaji smene. Ne spominji veze, pare itd da ne bi nahebale osobe koja su ti veza i isto tako da ti se nebi nakraikalo jos i pokusaj davanja mita.
SVAKU NEPRAVILNOST PRI KONTROLI, TJ. PISANJU PRIJAVE PISATI U PRIMEDBI!!!
Ukoliko te patrola zaustavlja u voznji(pali rotaciju) MORA da upali i zvucni i svetlosni signal. Dakle nemas obavezu da stanes(niti si ucinio prekrsaj) ukoliko upale samo rotaciju ili samo sirenu, moraju i jedno i drugo!!! Policaj kad ti prilazi, vrsi kontrolu MORA da ima sapku na glavi, mora da bude uredan, mora da ti se obraca sa vi i da te pozdravi pri stupanju u kontakt. Fiksna patrola kad te zaustavi mora da ima adekvatno obelezeno mesto, dakle moraju da ga obeleze cunjevima tako da se saobracaj nebi remetio. Ukoliko je prijava ispisana latinicom, ista nije vazeca. TO NE SPOMINJI NITI PISI U PRIMEDBU! Nego smekerski cutis i cuvas kao dokaz na sudu. ista se na sudu ponistava, ceo proces pada u vodu i izlazis iz suda free.
Tvoje obaveze su da budes uredno vezan, da drzis obe ruke na volanu i da se obracas policajcu sa postovanjem. Nema izlazenja iz vozila, nema psovanja i ostalih bljuvotina. Svaki tip patrole ima pravo da te zaustavi(zandarmerija, interventna, obicni pendrekasi, saobracajci). Ukoliko te zaustavila patrola koja nije adekvatna(nisu saobracajci) a utvrde nepravilnost imaju pravo da te zadrze dok ne dodje saobracajna patrola. Isto vazi i za bilo koji vid policajca koji nije na duznosti.
Shodno ovom https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 5c318410c6 msm da sam dovoljno adekvatan da odgovorim na ovu temu. 7 presuda, 1 ponistavanje resenja o placanju kazne na rate. 25 bodova(neki su istekli pa mi nije oduzeta vozacka). 370000din placenih kazni, 3500din administrativnih troskova, 90000din placen advokat. 3. prekoracenja brzine, 1. upravljanje neregistrovanim vozilom, 1. nasilnicka voznja, 1. upravljanje vozilom sa isteklom vozackom dozvolom, 1. prolazak na crveno. ( i dalje tvrdim da je bilo zeleno, al dzaba kad nemam dokaze :/ ) Period oktobar 2011 - april 2014)
Preticanje kolone koja se sastoji od vise od 2 vozila je nasilnicka voznja!!!
Ukoliko te zaustavi patrola koja nije opremljena audio i video sistemom imas mogucnost da se izvuces uz pomoc prijatelja ili pomoc kojeg Vajferta. Ako jeste treba ti debeeeela veza da se to poturi pod tepih. i to tek nakon ispisivanja prijave, dakle tek pri primopredaji smene. Ne spominji veze, pare itd da ne bi nahebale osobe koja su ti veza i isto tako da ti se nebi nakraikalo jos i pokusaj davanja mita.
SVAKU NEPRAVILNOST PRI KONTROLI, TJ. PISANJU PRIJAVE PISATI U PRIMEDBI!!!
Ukoliko te patrola zaustavlja u voznji(pali rotaciju) MORA da upali i zvucni i svetlosni signal. Dakle nemas obavezu da stanes(niti si ucinio prekrsaj) ukoliko upale samo rotaciju ili samo sirenu, moraju i jedno i drugo!!! Policaj kad ti prilazi, vrsi kontrolu MORA da ima sapku na glavi, mora da bude uredan, mora da ti se obraca sa vi i da te pozdravi pri stupanju u kontakt. Fiksna patrola kad te zaustavi mora da ima adekvatno obelezeno mesto, dakle moraju da ga obeleze cunjevima tako da se saobracaj nebi remetio. Ukoliko je prijava ispisana latinicom, ista nije vazeca. TO NE SPOMINJI NITI PISI U PRIMEDBU! Nego smekerski cutis i cuvas kao dokaz na sudu. ista se na sudu ponistava, ceo proces pada u vodu i izlazis iz suda free.
Tvoje obaveze su da budes uredno vezan, da drzis obe ruke na volanu i da se obracas policajcu sa postovanjem. Nema izlazenja iz vozila, nema psovanja i ostalih bljuvotina. Svaki tip patrole ima pravo da te zaustavi(zandarmerija, interventna, obicni pendrekasi, saobracajci). Ukoliko te zaustavila patrola koja nije adekvatna(nisu saobracajci) a utvrde nepravilnost imaju pravo da te zadrze dok ne dodje saobracajna patrola. Isto vazi i za bilo koji vid policajca koji nije na duznosti.
Shodno ovom https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 5c318410c6 msm da sam dovoljno adekvatan da odgovorim na ovu temu. 7 presuda, 1 ponistavanje resenja o placanju kazne na rate. 25 bodova(neki su istekli pa mi nije oduzeta vozacka). 370000din placenih kazni, 3500din administrativnih troskova, 90000din placen advokat. 3. prekoracenja brzine, 1. upravljanje neregistrovanim vozilom, 1. nasilnicka voznja, 1. upravljanje vozilom sa isteklom vozackom dozvolom, 1. prolazak na crveno. ( i dalje tvrdim da je bilo zeleno, al dzaba kad nemam dokaze :/ ) Period oktobar 2011 - april 2014)
- MiloshBg
- Garaža: No Alfa, no fun...
- alfa&omega
- Garaža: Fiat Punto 1.9 JTD
Fiat Coupe 20 VT
Alfa 155 TS 2.0 16V Sport
Alfa 166 2.4 JTD Distinctive
Alfa 147 1.9 JTD Distinctive
Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive - Lokacija: Prijepolje
- moth3
- Garaža: d(-_-)b
Jel vidis sa kojim se predznanjem ulazi u auto ?

Nema gorih ljudi od alfista.
- Los
@Moth3 pa brate ono, koja je poenta imati jak auto, ako ga neces tu i tamo stisnuti po gasu
p.s. jel sluze dizne?
Pa kad ti stigne presuda imas odredjen rok za placanje. Imas i odredjen rok za zalbu. Administrativne troskove ako se ne varam u roku od 3 ili 7 dana moras da platis. Imas pravo da platis kaznu u ratama. Odneses molbu u kadrovsku sluzbu. Mozes na bilo cemu da je napises, mozes rukom, a mozes i da stampas. Uglavnom ti odobre to placanje u rate. Zadnju kaznu sam imao da platim 25000, to je bilo za isteklu vozacku. Platio prvu ratu, a za drugu i trecu totalno zaboravio. I neki dan mi stiglo ili da platim odma il dolaze u roku od 3 dana po mene u aps. I to ti je to, pise Resenje o tom i tom u predmetu tom i tom protiv okrivljenog tog i tog se ponistava.alfa&omega napisao:Sta znaci ovo ponistavanje resenja o placanju kazne na rate?

@Moth3 pa brate ono, koja je poenta imati jak auto, ako ga neces tu i tamo stisnuti po gasu

- Milorad
- Garaža: ex145 2.0ts
ex166 2.0ts
GTV 2.0ts
156 3.0 - Lokacija: Beograd
- elas
A u Los trebao si u tekstu da nam stavis i po kom clanu zakona se delo kaznjava...
Jbte umorih se citajuci kao roman...
Jbte umorih se citajuci kao roman...

- moth3
- Garaža: d(-_-)b
mada ovde po Mitrovici panduri su mnogo vredniji. Zaustave me u mesec dana koliko u Beogradu ni za 3 godine.
Sluze odlicno i dalje
Ajde ovih dana na
ako imas vremena.
Razume seLos napisao: @Moth3 pa brate ono, koja je poenta imati jak auto, ako ga neces tu i tamo stisnuti po gasu![]()
p.s. jel sluze dizne?

Sluze odlicno i dalje

Nema gorih ljudi od alfista.
- Los
Ma brate u SM me Miletic satro. Znaci ubio me u pojam lik
A kao smo dobri
Pa dodji sutra tj danas u 18h na okupljanje u Bilijar klub Baket ispod Hale, tamo pored Krkise. Na auto-putu od Simanovaca do Mitrovice nema da se brines. Nas "sektas" je zaduzen za taj deo.
Skoro je pricao da ga nakrpio komandir. Kaze T***cu u zadnje 3. godine kolko si auto-putu ni jednu alfu jos zaustavio nisi a kamoli napisao kaznu
. kaze Sutradan sam nahvatao nekog sa albanskim tablama na 190kmh... Malo da mu zamazem oci.

- elas
- Los
- Filip_156
- Garaža: Alfa Romeo 156
drugari evo prosle su i te 2 godine od dana kad sam imao sudar
sad me interesuje da li mi zastareva zabrana, s obzirom da sam imao sudski postupak do pre godinu dana ??