Sve o svemu
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Dva puta samo ako prvi put ne prođe isti... Moguće je da su smanjili na godinu dana tehnički, pitaću...
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- Jurke
- Drug Član
- Garaža: ex 156 1.8 (2.0) TS
ex 156 1.8 TS
ex 147 1.9 JTDm
ex 156 1.8 TS Polizei
ex 159 Rosso 1.9 JTS
ex 166 Grigio 2.4 MJet
156 1.9 MJet 16V SW - Lokacija: Srbija
Ljudi jel može neko da okači onaj link gde se proverava preko broja motora i šasije da li je auto ukraden, da li je odjavljen itd., sajt je koliko me sećanje služi italijanskog MUP-a?
Vrlo bih bio zahvalan!
Ne mogu naći nikako...
Edit: I uopšte, mogu li proveriti ikako da li je u Italiji auto prijavljen da je ukraden?
Vrlo bih bio zahvalan!

Ne mogu naći nikako...
Edit: I uopšte, mogu li proveriti ikako da li je u Italiji auto prijavljen da je ukraden?
Алфа Ромеотик
"Ал' тирјанству стати ногом за врат, довести га к познанију права, то је људска дужност најсветија!" Његош
"Ал' тирјанству стати ногом за врат, довести га к познанију права, то је људска дужност најсветија!" Његош
- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Nisam ovde mislio na to da li baš svi napolju drže mehanički sve tip-top. Ali tamo sigurno ne može da se vidi ono za čega ovde postoji rubrika "Šta se sve viđa na našim putevima"
Nema vožnje sa ćelavim gumama i nekim očiglednim anomalijama, a od svega onoga što sam igrom slučaja imao prilike da pogledam od sveže uveženih polovnjaka, bez obzira koliko im je duša bila u nosu ti automobili su listom izgledali prilično zdravo i negovano. Gume su im svima za primer.
A eto, ja bez problema imam kome da utopim moje pohabane Pirelli koje napolju ne bi bile ni za otpad i one će se naći na nekom od tih primeraka dok će one bolje sa automobila biti skinute i preprodate donoseći prodavcu koji dodatni € zarade...
Re: Sve o svemu
A ko u životu nije patio taj ne zna šta je na kraju prava sreća i ljubavJurke napisao:Ko nije tražio dobar primerak polovne Alfe taj ne zna šta je patnja!

@YUgisa
Nisam ovde mislio na to da li baš svi napolju drže mehanički sve tip-top. Ali tamo sigurno ne može da se vidi ono za čega ovde postoji rubrika "Šta se sve viđa na našim putevima"

Nema vožnje sa ćelavim gumama i nekim očiglednim anomalijama, a od svega onoga što sam igrom slučaja imao prilike da pogledam od sveže uveženih polovnjaka, bez obzira koliko im je duša bila u nosu ti automobili su listom izgledali prilično zdravo i negovano. Gume su im svima za primer.
A eto, ja bez problema imam kome da utopim moje pohabane Pirelli koje napolju ne bi bile ni za otpad i one će se naći na nekom od tih primeraka dok će one bolje sa automobila biti skinute i preprodate donoseći prodavcu koji dodatni € zarade...
ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- YUgisa
- Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
Ne znam kakve ti vidjas, ali ja zivim tu u SU gde prolaze kamioni uvezenih sve lupano, na autopijaci svaki drugi je sklopljen iz dva komada
Gume imaju sare ali vecinom je sve matoro 6-7 godina, spremno za zamenu za ljude u inostranstvu...

Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
- Alfanatic
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
Aaaa, to što ti viđaš su maheri koji rade na veliko
Ja viđam nešto što dolazi na sitno i što se ipak dovozi u jednom komadu, eventualno da se nešto malo prikrpi. Za kilometražu naravno ne pitati

Ja viđam nešto što dolazi na sitno i što se ipak dovozi u jednom komadu, eventualno da se nešto malo prikrpi. Za kilometražu naravno ne pitati

- Flavio
- Uprava ARCS
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
alfanatic napisao:A ko u životu nije patio taj ne zna šta je na kraju prava sreća i ljubavJurke napisao:Ko nije tražio dobar primerak polovne Alfe taj ne zna šta je patnja!![]()

- YUgisa
- Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
Ima tu i tih manje lupanih, poznajem ljude koj ise time bave, kazu da je politika ovakva, ako nadju savrsen primerak, to ide njima i porodici, ako je lupan samo po panelima, bez vitalnih ostecenja, to se popravlja i nudi prijateljima i poznanicima, ono sto je sa vitalnim ostecenjima to ide na prodaju kome stigne...
I najvise vole da rade sa ovima koji se spajaju iz dva dela, najveca zarada, a ovog jednog limara sto znam, taj je takav profesionalac da se zaista ne moze provaliti da je udaran... Tako podesi sve razmake na karoseriji i stvarno sve sto je lupljeno isece i zavari novo ili zameni da ne mozes da provalis cak i kad je spajan iz dva komada xD Normalno ako uzimas Zastavu od njega, odmah ti je sumnjivo jer koja Zastava ima sve zazore na karoseriji jednake hahahahaha

Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
- Alfanatic
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
To su već profi kombinacije
Uzgred, jadni ljudi koji sa tesnim budžetom danas traže automobil

Uzgred, jadni ljudi koji sa tesnim budžetom danas traže automobil

- Jurke
- Drug Član
ex 156 1.8 TS
ex 147 1.9 JTDm
ex 156 1.8 TS Polizei
ex 159 Rosso 1.9 JTS
ex 166 Grigio 2.4 MJet
Ne, ne mislim da mi neko pokloni svoj dobar auto (ja prvi sam svoj juče poklonio ako bi tako gledali), već hoću da kupim što bolje mogu za tu svoju sumu s kojom raspolažem, retki kupci tih jeftinijih kola pare "nađu na ulici" pa mi je to itekako bitno.
Opet, neka smo živi i zdravi, nismo jadni, uvek se setim pravog jada i bede i uvek kad god mogu kažem samome sebi a posle i naglas "Hvala ti Bože!"!
Nije ni taj tesan budžet toliki problem, najveći problem je naći legalan polovnjak, bez veće skrivene mane, očuvan u skladu sa svojim godinama i nekim normalnim ponašanjem bivših vlasnika u pogledu očuvanosti posebno enterijera (meni bitno) a i mehanike takođe.alfanatic napisao:Uzgred, jadni ljudi koji sa tesnim budžetom danas traže automobil
Ne, ne mislim da mi neko pokloni svoj dobar auto (ja prvi sam svoj juče poklonio ako bi tako gledali), već hoću da kupim što bolje mogu za tu svoju sumu s kojom raspolažem, retki kupci tih jeftinijih kola pare "nađu na ulici" pa mi je to itekako bitno.
Opet, neka smo živi i zdravi, nismo jadni, uvek se setim pravog jada i bede i uvek kad god mogu kažem samome sebi a posle i naglas "Hvala ti Bože!"!
Алфа Ромеотик
- Zillgian
- Garaža: ex '07 AR159, 2.4 JTDm Q4
ex '02 AR156, 1.9 JTD - Lokacija: Ndjamena
Narode, nešto me kopka:
Kada bih zaista uspio da namaknem pare i udovoljim sebi kupovinom neke napucane 159 ili Brere, interesuje me koliki rizik takva investicija predstavlja, uopšte?
Ne pitam sa stanovišta eventualne preprodaje, već sa stanovišta sigurnosti samog automobila. Kolika je opasnost da se isti ukrade? Ionako bih joj ugradio alarm i zeder bravu, kasko je osigurao, ali svejedno, gledao bih da izbjegnem takvu situaciju.
Someone? Anyone?
P.S.: Garažu možda i mogu da kupim, ali se plašim da je pad, odnosno napadni ugao dosta veliki. Ja sa svojom 156 nemam problema, međutim, zbog velikog prepusta ispred prednjih točkova kod novijih alfi, plašim se da ne zgulim donji dio nosa i onaj dio između prednjih i zadnjih točkova, pošto postoje i pozitivni i negativni uglovi (čitaj, prvo se spušta ka garaži, pa se onda "ravna" nagib pri ulasku u istu). (Makso, ti si mi potencijalni kandidat za provjeru. Taman da te častim ručkom, pa da naletiš, ako ti je već usput
)
Kada bih zaista uspio da namaknem pare i udovoljim sebi kupovinom neke napucane 159 ili Brere, interesuje me koliki rizik takva investicija predstavlja, uopšte?
Ne pitam sa stanovišta eventualne preprodaje, već sa stanovišta sigurnosti samog automobila. Kolika je opasnost da se isti ukrade? Ionako bih joj ugradio alarm i zeder bravu, kasko je osigurao, ali svejedno, gledao bih da izbjegnem takvu situaciju.
Someone? Anyone?
P.S.: Garažu možda i mogu da kupim, ali se plašim da je pad, odnosno napadni ugao dosta veliki. Ja sa svojom 156 nemam problema, međutim, zbog velikog prepusta ispred prednjih točkova kod novijih alfi, plašim se da ne zgulim donji dio nosa i onaj dio između prednjih i zadnjih točkova, pošto postoje i pozitivni i negativni uglovi (čitaj, prvo se spušta ka garaži, pa se onda "ravna" nagib pri ulasku u istu). (Makso, ti si mi potencijalni kandidat za provjeru. Taman da te častim ručkom, pa da naletiš, ako ti je već usput

- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
Pazi generalno se alfe skoro i ne kradu,bar ja nisam do sad cuo da je ukradena.Mada rizik uvek postoji za tako nesto.

- bums85
- Garaža: C220 Coupe
ex Alfa 156TI JTD16v '04.
ex Alfa 159 2.2 JTS - Lokacija: Las Vegas
Ne kradu se alfe tako cesto. Pre ce felne da ti ukradu ili da ocerupaju nesto od opreme nego ceo auto

- Zillgian
Znači da uzmem i jedno 2 paketa sigurnosnih šrafova uz auto 
Znam da se Alfe ne kotiraju najbolje kod lopova, nego kad je vide usamljenu na parkingu kako odudara od ostalih, onako blještavo crvenu... msm, kako čovjek da se obuzda
Razumijem ja to... donekle 

Znam da se Alfe ne kotiraju najbolje kod lopova, nego kad je vide usamljenu na parkingu kako odudara od ostalih, onako blještavo crvenu... msm, kako čovjek da se obuzda

- Falcon037
- predsednik kluba
- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
Šrafovi za felne obavezno. Garaža bi bila pravo rešenje od potencijalnih lopova i zavidnih komšija koji bi sigurno malo očešali ili zagrebali auto na parkingu.
- Alfanatic
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
Koju god da sam Alfu kupovao uvek sam bio paranoičan i insistirao na različitim vidovima zaštite, ali uvek su stizali i isti komentari - ko će to ovde da ti ukrade!?
Zaista, prava retkost je ukradena Alfa, čak i lopovi beže od nje, ali sve i dok postoji promil šansi da se desi takva katastrofa mislim da je pametno obezbediti se adekvatno.
MiTo kod prošlog vlasnika nije imao nikakvu zaštitu, ali insistirao sam na originalnom fabričkom alarmu.
Kao što je već ranije konstatovano, lepe felne + dobre gume su najveći mamac, uz već tradicionalnu glavobolju od grebanja i čukanja jedinstveno lepe karoserije.
@Jurke
Ono "jadni" nisam podrazumevao u smislu neke lične bede i sirotinje. Adekvatna alternativa bila bi "mučeni ljudi" i verujem da se dobro razumemo kada je izražavanje u pitanju
Zaista, prava retkost je ukradena Alfa, čak i lopovi beže od nje, ali sve i dok postoji promil šansi da se desi takva katastrofa mislim da je pametno obezbediti se adekvatno.
MiTo kod prošlog vlasnika nije imao nikakvu zaštitu, ali insistirao sam na originalnom fabričkom alarmu.
Kao što je već ranije konstatovano, lepe felne + dobre gume su najveći mamac, uz već tradicionalnu glavobolju od grebanja i čukanja jedinstveno lepe karoserije.
@Jurke
Ono "jadni" nisam podrazumevao u smislu neke lične bede i sirotinje. Adekvatna alternativa bila bi "mučeni ljudi" i verujem da se dobro razumemo kada je izražavanje u pitanju

- milosh024
- Garaža: Alfa Romeo
I citam sve ovo za kupovinu polovnjaka i slazem se sa svima, ali eto ja kada sam nudio svoj sw u nekoliko navrata me niko nije ni pitao nista, par puta su me pitali ali sam im bio "daleko" a auto je vise nego korektan, i smatram da je za pare za koje se nudi maltene poklon (isao mu po felne 700 km u Madjarsku, doneo drugi enterijer isto 700 km, pre par stotina km uradio veliki servis, dva seta guma na aluminijumskim felnama). Ne, ovo nije reklama nego jednostavno ne mogu da razumem...Nekim clanovima foruma sam spustio cenu i po 500 eura jer sam silno i jarko zeleo 159, pa se nisu udostojili ni da se jave da odustaju. .takodje je plava 145 u Paracinu kod Milana imala istu takvu sudbinu da je bila u super stanju kad je ostisla iz Subotice, samo godinu dana kasnije bila je na prodaju i do dana danas mislim da nije prodata. Kakva je sada ne znam, pricam za onda. Ima jos gomila primera na forumu, ne mogu sad da se setim....i uvek kuknjava kako nemam dobar primerak da se kupi a kad se pojavi niko i ne pozove.....jos jednom, ne razumem....i tako dan za danom pred kockastim ekranom
Alfa Romeo Sportwagon 2.0 JTDM
Ex Alfa Romeo 156 Sportwagon
Ex Alfa Romeo 156 Sportwagon
- Zillgian
Jarane, da prodaješ G2 dizel sa priključkom za tanjiraču, otišao bi za pola sata 

- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Buahahahahahahahaha nikada nećete pogoditi ko je kupio Alfu konačno 

Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
- MiloshBg
- Garaža: No Alfa, no fun...
- Jurke
- Drug Član
ex 156 1.8 TS
ex 147 1.9 JTDm
ex 156 1.8 TS Polizei
ex 159 Rosso 1.9 JTS
ex 166 Grigio 2.4 MJet
Miloše, tvoju nisam ni znao da si prodavao
Ma razumeli smo se, nema brige.alfanatic napisao: @Jurke

Želeo sam alfanatic-ovu 156 2.0, vojaalfa-inu 156 sw, a i 155, Stex-ovu 145, Goxy/Sergio-vu 155. Sve i jednu bih otišao pogledati da sam bio u prilici tad kad su se prodavale, nisam iz meni poznatih razlogamilosh024 napisao:I citam sve ovo za kupovinu polovnjaka i slazem se sa svima, ali eto ja kada sam nudio svoj sw u nekoliko navrata me niko nije ni pitao nista, par puta su me pitali ali sam im bio "daleko" a auto je vise nego korektan, i smatram da je za pare za koje se nudi maltene poklon (isao mu po felne 700 km u Madjarsku, doneo drugi enterijer isto 700 km, pre par stotina km uradio veliki servis, dva seta guma na aluminijumskim felnama). Ne, ovo nije reklama nego jednostavno ne mogu da razumem...Nekim clanovima foruma sam spustio cenu i po 500 eura jer sam silno i jarko zeleo 159, pa se nisu udostojili ni da se jave da odustaju. .takodje je plava 145 u Paracinu kod Milana imala istu takvu sudbinu da je bila u super stanju kad je ostisla iz Subotice, samo godinu dana kasnije bila je na prodaju i do dana danas mislim da nije prodata. Kakva je sada ne znam, pricam za onda. Ima jos gomila primera na forumu, ne mogu sad da se setim....i uvek kuknjava kako nemam dobar primerak da se kupi a kad se pojavi niko i ne pozove.....jos jednom, ne razumem....i tako dan za danom pred kockastim ekranom

A evo i odgovora KONAČNO:sErGiO napisao:Buahahahahahahahaha nikada nećete pogoditi ko je kupio Alfu konačno
MiloshBg napisao:Jurke konacno?![]()

Алфа Ромеотик
- AlfistaNS
- Garaža: Alfa Romeo
Naleteh na ovo na kupindu, lik pravi super stvari 
http://www.kupindo.com/Ostalo/17919117_Sto-od-motora-V6

http://www.kupindo.com/Ostalo/17919117_Sto-od-motora-V6

Cuore Sportivo
- Flavio
- Uprava ARCS
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
- CoyoteKG
- Garaža: 147 1.9 JTD 116hp
Uz ovo jos ona fotelja i dvosed od sedista iz bese 166ice 
Kako bi bilo lepo, da je moguce kao u filmovima kad vidim da neko napravi od svoje garaze, ili podruma svoj muski kutak. Tako da zena nema sta tu da trazi
.
Ovako bih ga sredio

Kako bi bilo lepo, da je moguce kao u filmovima kad vidim da neko napravi od svoje garaze, ili podruma svoj muski kutak. Tako da zena nema sta tu da trazi

Ovako bih ga sredio

- OMP
- Garaža: GP TJet
imao sam i ja ideje da pravim ovako nesto, naravno za sebe i svoj kutak
, ali nikako da ih sprovedem u delo i nadjem adekvatan materijal al ima vremena 

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji