147 hidro podizači
- darell88
- Garaža: Alfa Romeo 159sw
pozdrav, neki dan umalo ne pado u nesvest. Volim svoju alfu i mrzim kada nesto zvecka majstor kaze Hidro podizaci i da ne brinem da je to zbog hladnog vremena a palio je na -5 ok . Dakle pri paljenju motora zacuju se h podizaci i prestanu samo na prvom paljenju.. Sta da radim? Pomoć.. Kada je neko zagrizen taj sam.. Je l' oštećava to motor sta :-(
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
Kad blokira hidro podizac moze da napravi havariju,bregasta ga potiskuje a nema kud onda nesto mora da se slomi i pukne.Meni je podizac zaglavio na vw polu i imao sam problem da skidam glavu i remontujem.

- Semi
- Garaža: Alfa Romeo Stelvio 2.0 280
- elas
- elas
Poceli su da se cuju i samo od jednom pri startovanju motora eksplozija izbacio svecicu napolje sa sve kablom,pokidao navoj za istu .Remont glave novi podizaci,i ostale obrade...

- MiloshBg
- Garaža: No Alfa, no fun...
Koji motor je bio u polu? Da nije 1.4 16v...?elas napisao:Kad blokira hidro podizac moze da napravi havariju,bregasta ga potiskuje a nema kud onda nesto mora da se slomi i pukne.Meni je podizac zaglavio na vw polu i imao sam problem da skidam glavu i remontujem.
Alfa Romeo - The car inside the driver.
- elas
- darell88
Zašto pišešeš o Nemcima među ljubiteljima Italijana. Tebi je verovatno klip izbio to sto si naveo. Vise se ne čuje, jer se ulje zgusnjava na velikom minusu.. Upalio sam ga u garazi jutros i sve ok..
- elas
Zato sto je isti princip kod svih motora,meni je izbio na +20 prolece bilo maj mesec,

- darell88
Danas sam bio u Alfinom servisu rekli su mi da nemam brige. (i uzeli 20e) Merili su svasta sa nekom diagnostikom.. i rekli parametri 100/100
- elas
Kako dijagnostikom da provere hidropodizace kad je to mehanika,tu struje nema ni u najavi

- bums85
- Garaža: C220 Coupe
ex Alfa 156TI JTD16v '04.
ex Alfa 159 2.2 JTS - Lokacija: Las Vegas
- rudicmiki
- Garaža: Alfa 147 1.9 JTD
- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Menjaj to da ne ostanes bez motora
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- G0XY
- Garaža: Mito QV
I uzeli 20eur za dijagnostiku hidropodizača...stvarno retko stručan kadardarell88 napisao:Danas sam bio u Alfinom servisu rekli su mi da nemam brige. (i uzeli 20e) Merili su svasta sa nekom diagnostikom.. i rekli parametri 100/100

A Man's Got to Know His Limitations...
- elas
Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”