na bordu mi izbacuje gresku WATER IN FUEL FILTER neizbacuje mi kad auto odstoji nego kad ga ugasim i moram odmah da ga pomerim tad izbaci ovu gresku . ostao sam bez nafte i to da napomenem !
na bordu pokazuje WATER IN FUEL FILTER
- dejca
- Garaža: alfa147jtd 16v
pozdrav svima!
na bordu mi izbacuje gresku WATER IN FUEL FILTER neizbacuje mi kad auto odstoji nego kad ga ugasim i moram odmah da ga pomerim tad izbaci ovu gresku . ostao sam bez nafte i to da napomenem !
- EnricoAdams
- Garaža: Alfa Romeo 156 restyle 1.9 JTD 16V
Re: na bordu pokazuje WATER IN FUEL FILTER
Cek ostatao si skroz bez dizela tako da ti se auto ugasio? Da li si ispostovao proceduru koja se radi kada se to desi, ili si samo nasuo gorivo kao da je benzinac?
- dejca
bez dizela mi je ostao kod majstora farbara i oni su kulturno sipali ed i upalili ga ! verovatno mi nebi ni rekli negu sam sam primetio ?
zanima me dali je to znak da je u filteru voda i dali moram filter da menjam inace? fitter je man-ov i nije presao ni 5000 km.
plasim se da mi se nesmrzne filter .
unapred hvala na odgovorima!
zanima me dali je to znak da je u filteru voda i dali moram filter da menjam inace? fitter je man-ov i nije presao ni 5000 km.
plasim se da mi se nesmrzne filter .
unapred hvala na odgovorima!
- Vlada R
- Garaža: ex Alfa 159 JTDm restyle
Nema veze koliko je prešao već kakvo je gorivo sipano u njega. Ako je veća količina vode postoji mogućnost da mu se smanji protok tj. da se zamrzne.
Mod edit: Nema potrebe za citiranjem predhodnog posta
Mod edit: Nema potrebe za citiranjem predhodnog posta
- Djo83
- Garaža: Alfa 156 1.9 jtd
zameni filter da budes miran, nije skup a mozes ga sam zameniti bez problema... samo kad stavis novi prvo par puta daj kontakt da pumpa nabije pritisak pa tek onda upali auto kad se vise ne bude culo brckanje goriva iz rezervoara...
- dejca
dali moram da sipam u filter gorivo pre nego ga usrafim ili ce pumpa sama na dovuci naftu do filtera 
- nidza
- Garaža: ex 159
Pretpostavljam da je dovoljno malo duže da držiš na kontaktu. Potapajuća pumpa će da napuni ceo sistem gorivom.
Tapatalk HD
Tapatalk HD
- dejca
resen broblem!!!
zamenjen filter i neprijavljuje !!!!
zamenjen filter i neprijavljuje !!!!
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Logicno, pokupio je svasta iz rezervoara pa je i zato pobrljavio. U buduce obrati paznju 
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- darkobb
- Garaža: Alfa 147 1.9 jtd
Ja sam resio taj problem, na svakom paljenju mi je prijavljivao tu gresku, i ponekad da mi nisu ispravne sve sijalice na autu, i posle toga sam ponisti gresku i ispise ok. Pre 15-tak dana sam skinuo kompjuter od auta koji se nalazi ispod haube sa leve strane do zubcastog kaisa, sve kontakte i na dzekovima i na kompjuteru naprskao sa kontakt sprejom, sacekao da se lepo osusi i vratio na svoje mesto (pre toga skinuo klemu sa akumulatora naravno). Od tada mi vise nije izbacivao te greske.