http://www.b92.net/automobili/razno.php ... _id=814918
Nije jedini auto koji je vozen po losem vremenu, a i sumnjam da bi rezultat drasticno bio bolji u idealnim uslovimaKada je reč o rezultatu koji je ST1 postigao na test stazi, Danci navode da je auto vožen na dan kada je u Britaniji temperatura vazduha bila veoma niska, uz obilne padavine. Zenvo tvrdi da je zbog nepovoljnih vremenskih uslova vozačima u pojedinim delovima zemlje čak savetovano da tog dana uopšte ne voze.
Nemoj Dragane molim te.........sad će turbaci da se pobune za sve parealfanatic napisao:Nije sve u snazi i Njutnima.
Pa i ja sam turbać... ali neću da se bunimKaligula napisao:Nemoj Dragane molim te.........sad će turbaci da se pobune za sve pare
Zillgian napisao:Inače, mislim da bi bilo super kad bi nekako izlobirali da Džeremi i kompanija dođu malo kod nas da snime jednu epizodu. Jedini MALI problem je nedostatak puteva.
ili što bi kod nas rekli "Usrali smo im se u život bombardovanjem"Kaligula napisao:Ja bih to preveo ovako:Bombardovali smo ih dok se nisu usrali od istog!