al potrosnja velika,pa interesuje me ako neko ima ili zna
jer fabricki pise grad 18.3 litara benzin trosi
e sad ako je vozim normalno i kazem da ne je vozim puno u gradu jer i kad idem u posla idem ujutro prije 7 tako da nema guzva
dal bi bila ta potrosnja od 18.3 litara ili to je maksimum sta moze da trosi,recimo u proceku koliko bi bila jer neko kaze do 15 litara moze da trosi
i delove za servis za njega kako su jel su skupi ,znam da je duplo od moje alfe 156 1.8 TS
ova alfa nalazi se u skoplje u autoplacu nije registovana vec dvije godine,cijena mu je 2500 eura al nije fiksna,ja sam bio sa mojom alfom tamo i moja nije registovana ja je tako vozim
i mislim da mogu glavom sa glavom da zamenimo aute
al pre interesuje mi iskustva
i normalno planiram u budocniti staviti plin ako je se u redu
inace na moju alfu nema nikakvu manu,sta se kaze pali-vozi,platio sam prije godinu dana nove gume 500 eura,samo jednu sezonu sam ih vozio,ima novi akumulator i komplet servis je napravljen,vec tri godine je vozim i zadovolan sam od 156,prvi put kad sam je kupio imao sam problema jer jedan majstor nije mi smenio kako sta treba rebrasti i pukao mi je motor pa morao sam generalku da joj pravim kod istog majstora normalno krivica kod njega nisam nista platio,al rijec mi je vec tri godina nemam problema,al sviga mi se ovaa 166 za to i pitam jel vrijedi da dam moju alfu za ovu 166 normalno glavom sa glavom ......
ovo su slike od 166

a evo i od moje alfe 156