Pitanje za kvacilo
- edin
- Saradnik Uprave

- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Neki od cilindara kvacila, sigurno...
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- Sule
- Garaža: Alfa Romeo Djulijeta 2.0 Jtdm2
Imam veoma povoljnu ponudu za set kvacila MECARM pa me interesuje vredi li i kakva su iskustva.
- Bojan90
- Garaža: 156 1.6ts
Negde procitah da su ta kvacila losa. Ako ti je do cene, potrazi sajt set kvacila. Ja uzeo Luk, korpu lamelu i drug za 12600 ili 800, ne secam se. U prodavnici takav set izadje oko 17-8 hiljada.
- rudicmiki
- Garaža: Alfa 147 1.9 JTD
Gde si uzeo tako povoljno?
KAkvo je kvacilo posle zamene?
JA sam menjao na jednoj alfi JTDM Valeo,i dosta je tvrdo.Nije kao pre,ali nije bas ni da noga upada.
KAkvo je kvacilo posle zamene?
JA sam menjao na jednoj alfi JTDM Valeo,i dosta je tvrdo.Nije kao pre,ali nije bas ni da noga upada.
- Bojan90
- Garaža: 156 1.6ts
Evo teme:
viewtopic.php?f=13&t=55971
PS
Set nije repariran, kako sam mislio, vec nov.
Kvacilo ko kvacilo, u odnosu na ono iz prve ugradnje je dosta mekse, s tim da je prva ugradnja bila dotrajala. Presao sam oko 1500 km, za sada sve ok. U pocetku je bilo ekstra meko, sto je mene nerviralo, nisam navikao na takvo kvacilo, mada sam imao prilike da vozim automobile sa takvim kvacilom, posle 100-200 km je otvrdnulo, onako, bas kako volim. Dosta mekse upija udarac prilikom promene brzine, nema trzanja, tresenja i slicno.
viewtopic.php?f=13&t=55971
PS
Set nije repariran, kako sam mislio, vec nov.
Kvacilo ko kvacilo, u odnosu na ono iz prve ugradnje je dosta mekse, s tim da je prva ugradnja bila dotrajala. Presao sam oko 1500 km, za sada sve ok. U pocetku je bilo ekstra meko, sto je mene nerviralo, nisam navikao na takvo kvacilo, mada sam imao prilike da vozim automobile sa takvim kvacilom, posle 100-200 km je otvrdnulo, onako, bas kako volim. Dosta mekse upija udarac prilikom promene brzine, nema trzanja, tresenja i slicno.