ja sam hteo prije godinu dana za zamenim moju sa ovom alfu 166,i tad je bila jeftina on je trazio 2000 eura i prihvatio da zamenimo sa mojom 156 1.8 TS glavom sa glavom,no tad sam odustao,sad vidim na netu kupio je neki drugi no i on je prodaje i to sa 2000 eura,pise da ima servis napravljen ,menjato rebrasti ...itn i nova turbina sa godinu dana garancije,javljao sam se kod tipa i pitao sam dali hoce da zamenimo aute i on je prihvatio glavom sa glavom,kod njega ima registracija jos dva mjecesa kod meni je prosla vec godinu dana,malo mi je cudno i bojim se da nije nesto sa autom,jel kad sam hteo prije godinu dana,kako sam cuo da je motor drugi nije njegov motor,a ja sam ga probao tad ,ide ko zmija,motor perfektno radio je,koliko sam mogao ja da primetim,kod moje 156 se je u redu,ja sam remontirao motor prije dve godine od tad nemam problema,samo sad treba i servis da se napravi,drugo ako neko zna dal da uzmem ovu 166 trebase mi vase mislenje
hvala vam unapredu

ova je moja 156

P.S cijene kako moje alfu tu u MK idu za sada od 1600-2000 eura,moja kako sta nije registovana ne mogu ni 1600 eura da je prodajem,drugo kompresor klime rasipao mi se treba da repariram negde oko 70 eura kosta,pa termostat i to 30 eura,nesto sa prednicom neke caure jel viluske sam menjao i to originalne platio sam dve viluske 450 eura,al opet nesto lupa prednica isto tako i zadni trap .....
ovaj je prihvatio zamenu kako sta mi je rekao samo zbog potrosnju jel normalno moja trosi manje od nje