Ja sam danas bio u kit komercu i brisaci su oko 3000din 550 i 530 za 156icu... ali zato odete radnju pored u autosrbiju i kupite od 550 za 400din a od 530 za 330 din
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
Ljudi, treba biti oprezan sa tim "premazima" za šoferku jer su neki od njih agresivni za lak ili boju. Pažljivo pročitajte uputstvo!
Često je dovoljno voskirati kola prilikom pranja i da metlice brisača ućute :-)
treba mi pomoc oko ovog. citam celu temu i nsu mi jasne neke stvari
jer obe metlice sto idu su iste duzine ili je jedna kraca a jedna duza. Razmatram zamenu i hocu da uzmem ove air metlice. Sad gledao sam po metrou ima za 500 dinara neke ali duzina 530mm za obe.. jer kontam da za 156 idu 550/530mm koliko sam skontao.
Jel su dimenzije tacne sto sam gore naveo 550/530mm?
I gde je najbolje uzeti i koje metlice, jer ja sad ima obicne tanke Boshove i ok su bile dok su trajale.
i kakve su ove u Ap Sportu Wurth sto je okacio CoyoteKG
meni su sad na oba auta bosch i opet bi ih stavio jer su najbolje bar po dosadasnjem iskustvu i iskustvu ljudi iz mog okruzenja, samo naravno orig. bosch ne neka kopije.
ove flet varijnate nesto ne gotivim ne znam sto
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Otprilike na godinu ipo kupim po par jeftinih "slinavih"brisaca za 800-1000 dindzi i prezadovoljan sam. Kupovao sam i u metrou tempu eko pumpi i skroz su ok!
Sutra mi stižu 3 flašice NanoGlax. S obzirom da mi šoferka poprilično muči brisače, baš me zanima koliko će ovo čudo biti od pomoći. Imam vrlo visoka očekivanja...
Dajte predloge gde mogu da kupim brisace? il ibar narucim. Moji su otisli skroz, i odem ja u Metro i kum ove air brisace. Niakd gore brisace nisam imao. Na 140 na autoputu ma ni da pipnu soferku, inace ovaj duzi na sredinu nikako lepo da brise dok kraci lepo radi.. Inace su neki Super one.. tako nesto, 750 dinara oba..
ja sam uzeo http://www.conrad.com/ce/en/product/840 ... pers-450mm na Gazprom pumpi. lepo brisu i "skacu" ali su bucne kad je soferka ni mokra, ni suva - nesto izmedju.