Preksinoc kaze mi devojka,ide ona svojim pUntijakom i Zem.polja,na skretanju na auto put kaze vidi sivu 159 sa zatamnjenim staklima,hocu malo bolje da je osmotrim,dam gas krenem da je preticem,( sa puntom ) gledam u auto,ne vidim kroz zatamnjena stakla jos mrak, tako vozim pored pa ispred pa on dodje uporedo i tako,stajemo posle na semafor uporedo kad ono neki decko misli valjda da ja gledam njega a ja gledam kako lep auto )))
Dovoljno je reci pritom da ona po izgledu inace obozava golfa i imala je pola:))) To je tekkompkiment za 159.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
Idu ulicom tri pijana misa, puni sebe. Jedan je Amerikanac, drugi Rus, a treci Srbin.
Tetura se ulicom i peva Americki mis: Born in the U.S.A ...
Zagrlio njega Ruski mis i on peva: Kakaljin, kakaljin, kakaljin, ...
Dok Srpski mis ide pored ove dvojce i vice: Mac, mac, mac, ...