Zavejani, evakuisani pa onda pokradeni.. B92
- Shanirani
- Garaža: 156 2.0 TS
Zavejani, evakuisani pa onda pokradeni.. B92
http://www.b92.net/automobili/aktuelno. ... _id=807632
- alfa&omega
- Garaža: Fiat Punto 1.9 JTD
Fiat Coupe 20 VT
Alfa 155 TS 2.0 16V Sport
Alfa 166 2.4 JTD Distinctive
Alfa 147 1.9 JTD Distinctive
Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive - Lokacija: Prijepolje
Re: Zavejani, evakuisani pa onda pokradeni.. B92
Sta reci za ovo... Sta to bese moral u Srbiji?
Meni je sve bilo jasno i pre na kom smo mentalnom nivou kao nacija jos kad su neki klosari pokrali sav dobrovoljni prilog za lecenje neke devojcice u Vojvodini. Ukrali su pare u holu skole gde je skupljan prilog
Meni je sve bilo jasno i pre na kom smo mentalnom nivou kao nacija jos kad su neki klosari pokrali sav dobrovoljni prilog za lecenje neke devojcice u Vojvodini. Ukrali su pare u holu skole gde je skupljan prilog
- G0XY
- Garaža: Mito QV
Streljanje,po kratkom postupku 

A Man's Got to Know His Limitations...
- Bg_Silver
- Garaža: /
Nista novo, samo sto iz dana u dan postaje sve bizarnije i bezobzirnije. Pre neki dan stavio karton preko soferke na caletov auto da ne zaledi. Vracam se i imam sta da vidim, neki lik skida karton sa sajbe, kaze treba mi skupljam imas ti para kupi sebi dugi? Pa kako te nije...al dobro vidim da nema, da mu karton i nesto love za pljesku i sok, mada mislim da je otislo na pljuge i neki vinjak 

- AckeB
- Drug Član
- Garaža: Gtv 916 2.0 Twin Spark Ph2
BMW e63 630i N52B30 6 Spd Manual
Mercedes Benz S210 E270 CDI Avantgarde
Ex Alfa Romeo
- 2001 Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark
- 2000 Alfa Romeo 146 1.9 JTD 8v
- 2005 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm 16v - Lokacija: Sremska Kamenica
Ove teme smo se već dotakli u temi "Sve o svemu", ali nije na odmet i ovde napomenuti koliko nisko ljudski rod može da padne. Uveliko podseća na lešinare koji se naginju nad strvinom.
Bože, baci meteor i budi precizan.
Ponekad se zapitam da li smo mi ovde vrsta u izumiranju?! Ako jesmo, ponosan sam na to što sam bio/jesam pripadnik te vrste. Ljudi, šta se ovo događa? Razumem ja i da se nema i da je kriza, ali mi stvarno nije jasno da ljudi mogu da padnu ovako nisko.
Koliko li će li sad biti felni i ostalih stvari na prodaju za kojima je neko zaplakao?
Nemojte pogrešno shvatiti, ne izdvajam, svejedno da li je u pitanju bicikl ili Ferrari, svakako je za svaku osudu. Ali zašto sam baš morao videti sliku 156-ice u ovoj temi?
Ne želim da ulazim u priče ko je kriv i zašto se ovo događa. Prvenstveno jer ovo nije mesto za to, zatim i ne znam, a iskreno me i ne zanima. Ono čega se bojim je pitanje: "Kada će i da li će ovo stati?"
Možda će neko ovo shvatiti kao neku vrstu patetike ili pres.ravanja, ali nije mi to bila namera. Smatram da je ovaj forum većinom utočište normalnih ljudi, zato mi i predstavlja zadovoljstvo posetiti ga, ali isto zato sam imao potrebu da prokomentarišem ovu nesrećnu temu baš ovde.
Hvala vam što postojite.

Ove teme smo se već dotakli u temi "Sve o svemu", ali nije na odmet i ovde napomenuti koliko nisko ljudski rod može da padne. Uveliko podseća na lešinare koji se naginju nad strvinom.
Bože, baci meteor i budi precizan.
Ponekad se zapitam da li smo mi ovde vrsta u izumiranju?! Ako jesmo, ponosan sam na to što sam bio/jesam pripadnik te vrste. Ljudi, šta se ovo događa? Razumem ja i da se nema i da je kriza, ali mi stvarno nije jasno da ljudi mogu da padnu ovako nisko.
Koliko li će li sad biti felni i ostalih stvari na prodaju za kojima je neko zaplakao?
Nemojte pogrešno shvatiti, ne izdvajam, svejedno da li je u pitanju bicikl ili Ferrari, svakako je za svaku osudu. Ali zašto sam baš morao videti sliku 156-ice u ovoj temi?
Ne želim da ulazim u priče ko je kriv i zašto se ovo događa. Prvenstveno jer ovo nije mesto za to, zatim i ne znam, a iskreno me i ne zanima. Ono čega se bojim je pitanje: "Kada će i da li će ovo stati?"
Možda će neko ovo shvatiti kao neku vrstu patetike ili pres.ravanja, ali nije mi to bila namera. Smatram da je ovaj forum većinom utočište normalnih ljudi, zato mi i predstavlja zadovoljstvo posetiti ga, ali isto zato sam imao potrebu da prokomentarišem ovu nesrećnu temu baš ovde.
Hvala vam što postojite.

Un amore, una vita - Alfa Romeo
- derg38
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 jtdm ,16v
Alfa Romeo 147 1.9 jtdm,16 v,Collezione,limited? - Lokacija: Zemun
To nije za streljati nego za klati i familija da opere i naostri noz posle i rucak za dzelata!
Kad vec spomenu covek kartone itd.
Pre par godina rafio sam u Zvezdi Zemun,robna kuca itd. i iza kontejneri i bacaju se kartoni i ddje garagan i kupi kartone i kupi samo one velike nista sitnije nece,on jos rasppe okolo kontejenera.Reko kupi sve i lnista,on kao ne trebaju mu svi,kupi sve!P kao nece,istresaj sve nazad iz kolica,mars iz dvorista i da nisi usao vise,on me gleda,nesto mrmlja,ubio bi me da moze,ja krenem prema njemu,fala Bogu metar devedeset i 110 kila tad,poceo kao istovarati pa kretati pa se vrati i pokupi sve,ne da je kupio kartone od kutija za cipele nego i od cigareta.
Cekaj p.... mu materina jel skupljas kartone i kukas,onda kupi al nema biranja a ne pokupi one najvece kutije i jos napravi smece okolo pa cim malo duva pola dvorista u papiru.
Narod je stoka.
Kad vec spomenu covek kartone itd.
Pre par godina rafio sam u Zvezdi Zemun,robna kuca itd. i iza kontejneri i bacaju se kartoni i ddje garagan i kupi kartone i kupi samo one velike nista sitnije nece,on jos rasppe okolo kontejenera.Reko kupi sve i lnista,on kao ne trebaju mu svi,kupi sve!P kao nece,istresaj sve nazad iz kolica,mars iz dvorista i da nisi usao vise,on me gleda,nesto mrmlja,ubio bi me da moze,ja krenem prema njemu,fala Bogu metar devedeset i 110 kila tad,poceo kao istovarati pa kretati pa se vrati i pokupi sve,ne da je kupio kartone od kutija za cipele nego i od cigareta.
Cekaj p.... mu materina jel skupljas kartone i kukas,onda kupi al nema biranja a ne pokupi one najvece kutije i jos napravi smece okolo pa cim malo duva pola dvorista u papiru.
Narod je stoka.
- Shanirani
Ti ljudi sto prose po ulici i sto peru soferke za saku dinara uopste nisu naivni. Stao sam jednom na semafor i prisao mi klinac i pitao da mi opere soferku, i ja rekoh ajde kontam malo zaprljana, dacu mu 20 dinara i to je to. ja mu pruzam 20 dinara, on me pita jel imam jos malo za njegovog brata, ja se sazalim i dam mu. I usput ga pitam koliko soferki opere i koliko imaju zaradu od toga uopste.. i klinac se primakne i kaze mi da opere preko 200 soferki od 8 ujutru do 10 uvece.. i da imaju dnevno od 800 do 2000 dinara.. pa im po nekad naleti neki baja sa dobrim autom i da im 10 - 20 evra jer nema sitno. i ja se sad razmislim, tipa nek imaju po 1500 dnevno, i da rade 20 dana u mesecu. to je 30000. to je plata vecine ljudi u ovoj zemlji. Generalno intelektualaca po drzavnim preduzecima.
a imaju vise, a koliko su nevaspitani govori to ako ti operu soferku kad im i kazes da ne peru a i upali se zeleno, pljunu ti na auto.. sto sam ja po Nisu doziveo par puta.
Ne generalizujem da se radi samo o Romima, ima i drugih sto prodaju one slikovnice za decu ometenu ili siromasnu pa 60% zarade zadrze u dzep.. jbg takva nam je zemlja.. nikakva.
a imaju vise, a koliko su nevaspitani govori to ako ti operu soferku kad im i kazes da ne peru a i upali se zeleno, pljunu ti na auto.. sto sam ja po Nisu doziveo par puta.
Ne generalizujem da se radi samo o Romima, ima i drugih sto prodaju one slikovnice za decu ometenu ili siromasnu pa 60% zarade zadrze u dzep.. jbg takva nam je zemlja.. nikakva.
- bigboss894
- Garaža: Alfa Romeo 146 1.6 TS
Sve što si napisao Shanirani je tačno. Samo što nije retka pojava da te klince neko postavi da rade 12 sati, pa oni posle ne dobiju ni P od para. Dao sam tako jednom klinu čips i obradovao se kao da mu je rođendan.
A pored bankomata kod Maxija u Pančevu ponekad stoji jedan tip. Ja digao pare, kad on uvežbano kreće da objašnjava otprilke : "Dobar dan, ja sam taj i taj. Ometen sam u razvoju, otac mi je umro kad sam bio mali, živim sa sestrom imate li nešto novca"? Ja gledam i ne verujem. Dakle uvežbano kao da pred učiteljicom odgovara.
Kad prose sa decom isto. Npr. u Budvi kad sam bio pre par godina na šetalištu, na svakih 50 metara sedi prosjak sa detetom. A sva deca leže u identičnim kutija. I nijedno ne plače. Čitaj na nečemu su...
Da izbegnem off-topic. Mrzim krađu bilo koje vrste. Organizovan kriminal ili krađa čokoladice-krađa je krađa. Ti koristiš nešto što je neko pošteno zaradio, ali jbg. Zato smo tu gde jesmo
A pored bankomata kod Maxija u Pančevu ponekad stoji jedan tip. Ja digao pare, kad on uvežbano kreće da objašnjava otprilke : "Dobar dan, ja sam taj i taj. Ometen sam u razvoju, otac mi je umro kad sam bio mali, živim sa sestrom imate li nešto novca"? Ja gledam i ne verujem. Dakle uvežbano kao da pred učiteljicom odgovara.

Kad prose sa decom isto. Npr. u Budvi kad sam bio pre par godina na šetalištu, na svakih 50 metara sedi prosjak sa detetom. A sva deca leže u identičnim kutija. I nijedno ne plače. Čitaj na nečemu su...

Da izbegnem off-topic. Mrzim krađu bilo koje vrste. Organizovan kriminal ili krađa čokoladice-krađa je krađa. Ti koristiš nešto što je neko pošteno zaradio, ali jbg. Zato smo tu gde jesmo

- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Kad smo vec tu da se nadovezem: U jednom delu grada postoji likalni centar pa se tu vikendima seta lik ispred prodavnica i restorana (ja vozim petkom i subotom) i uvek udjem u Burger King i kupim mu najveci hamburger ili ako ne stignem ja dam mu novac i on udje i kupi da jede. Ja taj novac sve jedno dobijem kao baksis a njemu vredi mnogo vise nego meni. Ne svi ali dobar deo ljudi kojima je stvaaarno potrebna pomoc je ni ne treza jer ih je sramota! Problem je sto vecima organizacija koja skuplja novac za ljude kojima je pomoc potrebna prvo plati svoje troskove (plate, inventar, automobile, seminare, reklame itd itd) pa onda od toga sto ostane da u te namene...
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- Shanirani
da da, znam da rade za nekog. Primer jos jedan. Prosi lik na plocniku i moj ortak mu prilazi i nudi mu da podje sa njim da mu kupi da jede. I to mu bas nudio 1/4 bureka, 1/2 l jogurt i mafin. I ovaj onako drsko skloni se ako neces da mi das pare..... To ni jedan beskucnik ne bi odbio.
Slazem se sve kradljivce treba strpati u neku jazbinu i nedati im da izadju dok ne p***isaju to sto su pokrali!
Slazem se sve kradljivce treba strpati u neku jazbinu i nedati im da izadju dok ne p***isaju to sto su pokrali!
- derg38
samo da dodam,znao sam tavno procente al zaboravio sam,rekao mi jednom lik koji je prodavao one cestitke za decu itd.
U te svrhe je odlazilo 3% !!!
Al pred zakomom su cisti,daju tri posto i sve ok.
Mamu li im...
U te svrhe je odlazilo 3% !!!
Al pred zakomom su cisti,daju tri posto i sve ok.
Mamu li im...
- Shanirani
kao, ne mogu da se setim sad koja bese bese benzinska pumpa tj.lanac pumpi-firma daje tipa od svakog prodatog litra 2-3% u dobrotvorne svrhe i zbog toga su oslobodjeni poreza, a cena goriva ista.....
- bums85
- Garaža: C220 Coupe
ex Alfa 156TI JTD16v '04.
ex Alfa 159 2.2 JTS - Lokacija: Las Vegas
Ja sam vidjao situacije kada ljudi daju malo tim sto peru soferke oni im bace po kolima (metalni novac) 

-
Ka
- Drug Član
Gladnom čoveku ne treba dati ribu da jede..........već ga treba naučiti da peca!
- Tomic
- Garaža: Audi TT
Meni nije jasno kako su se lopovi probili do zavejanih kola, pokrali sta je moglo i posle se s' tim teretom izvukli iz smetova. Vojska nije mogla da se probije, pa su slali helikoptere.
Ponekad volim da sedim u ćošku svoje sobe i da se pretvaram da sam šargarepa.
- junky01
- Garaža: Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Alfa Romeo GT - Lokacija: Krusevac
To je pravo pitanje, i ja sam se to pitao, a iz te cinjenice proizilazi da je pristup bio ogranicen, tako da bi trebalo sa lakocom da se utvrde pocinioci.
- Zillgian
- Garaža: ex '07 AR159, 2.4 JTDm Q4
ex '02 AR156, 1.9 JTD - Lokacija: Ndjamena
Traktor + ona korpa što se kači za zadnji kraj traktora / konj + sanke
Topla jakna, kapa, baterijska lampa, gedore, krst za odvrtanje i još par stvarčica i ćao, zdravo.
Ja bih to po Dušanovom zakoniku. Ko ukrade, da mu se otfikari ruka, pa onda nek igra lambadu.
Topla jakna, kapa, baterijska lampa, gedore, krst za odvrtanje i još par stvarčica i ćao, zdravo.
Ja bih to po Dušanovom zakoniku. Ko ukrade, da mu se otfikari ruka, pa onda nek igra lambadu.
- AckeB
- Drug Član
- Garaža: Gtv 916 2.0 Twin Spark Ph2
BMW e63 630i N52B30 6 Spd Manual
Mercedes Benz S210 E270 CDI Avantgarde
Ex Alfa Romeo
- 2001 Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark
- 2000 Alfa Romeo 146 1.9 JTD 8v
- 2005 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm 16v - Lokacija: Sremska Kamenica
Lakše je skinuti felnu nego raditi na gradjevini od 7-17h (njihovo razmišljanje se zasniva na tome).
Generalno, usvojen je potpuno pogrešan sistem vrednosti.
Problem je, Nele, što uvek postoje i oni koji su gladni ali bi da jedu ribu bez pecanja...Kaligula napisao:Gladnom čoveku ne treba dati ribu da jede..........već ga treba naučiti da peca!
Lakše je skinuti felnu nego raditi na gradjevini od 7-17h (njihovo razmišljanje se zasniva na tome).

Un amore, una vita - Alfa Romeo
- Tomic
- Garaža: Audi TT
Verujem da lopovima nista nije tesko i da ce ukrasti sve sto im dodje pod ruku. Mom matorom su ukrali obicne, celicne, felne
Sve je to meni jasno, ali zasto se onda vojska nije setila togaZillgian napisao:Traktor + ona korpa što se kači za zadnji kraj traktora / konj + sanke

Ponekad volim da sedim u ćošku svoje sobe i da se pretvaram da sam šargarepa.
- Shanirani
Sledeci put angazovati lopove da spasavaju ljude iz ovakvih situacija...
- Boban204
- Garaža: AR 156 1.8 TS '02 rest.
Došli su noću preko njiva, na njivama nije bilo snega. Ljudi iz smetova u toku dana nisu mogli da se izvlače na taj način jer je bilo hitno, a lopurde su imale čitav dan da se pripreme i u toku noći krenu u akciju.Tomic napisao:Sve je to meni jasno, ali zasto se onda vojska nije setila togaZillgian napisao:Traktor + ona korpa što se kači za zadnji kraj traktora / konj + sanke
Topla jakna, kapa, baterijska lampa, gedore, krst za odvrtanje i još par stvarčica i ćao, zdravo.Verujem da lopovima nista nije tesko i da ce ukrasti sve sto im dodje pod ruku. Mom matorom su ukrali obicne, celicne, felne
- YUgisa
- Garaža: Yugo 1.1EFI
Biti sitan lopov je vrlo lagan posao ako nemas savest da te proganja nakon toga... Gledam tu kod mene, vrlo su nameraceni na radio i zvucnike, odes u ponoc napolje, obijes jedan auto, ukrades radio i prodas ga za 1000din i brate imas dnevnicu ko neki pomocni radnik koji je radio 12h... Da su malo pametniji imali bi jos bolju zaradu posto znam mnogo ljudi kojima su obili auto i ukrali su im radio a da je plocica radija bila ispod sedista i da nisu skontali i brdo ljudi uvek tamo i ostavlja, uz malo mozganja nije tesko zaraditi ko lopov... Uostalom sticajem okolnosti poznajem osobu koja to radi, koja je i meni isto obila auto a sumnjam i da mi je drpila bajs ali posto mu je stric ili ujak pandur (ne secam se vec), nema poente da se prijavi...
Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
- Zillgian
- Garaža: ex '07 AR159, 2.4 JTDm Q4
ex '02 AR156, 1.9 JTD - Lokacija: Ndjamena
- derg38
jos gori problem bi bio...nazalost.
Sve je otidmslo u k....
Ja kad sam bio klinac,do prodavnice kilometar i po,u sirem komsiluku ko god me poslao po cigarete a da sam rekao necu moj otac kad bi cuo bukvalno bi mi krv pustio.
Danas kazi klincu nekom doci ce tata da kaze sta ti moje dete saljes po cigarete u radnju.
zato smo pukli.
Sve je otidmslo u k....
Ja kad sam bio klinac,do prodavnice kilometar i po,u sirem komsiluku ko god me poslao po cigarete a da sam rekao necu moj otac kad bi cuo bukvalno bi mi krv pustio.
Danas kazi klincu nekom doci ce tata da kaze sta ti moje dete saljes po cigarete u radnju.
zato smo pukli.