malo sam googl-ao, vala svašta ima.
Ps. jer vidiš da je HAARP Bole, odmah svađa...

Ma kakvi samo razmišljamo na glas, je*eš haarp...
kad će onaj veliki skup?
Ovo je jako bitno a ne ti naši teoretičari zavere po nekim emisijama...Roolieman napisao: Inace pravi HAARP je skup od par stotina antena na povrsini od 13ha, a Barajevska varijanta je nekih par metara u precniku i bar ono sto su mediji slikali je na zgradi Instituta za fiziku u Zemunu.
Ovo mogu i ja da potvrdim,uopšte nisam imao nameru da nekoga prozivam ili uvredim.Ovi zimski dani se odužili pa dosadno i ne vidim problem da se u temi "Sve o svemu" diskutuje o svemu.Inače te velike igrače niko ne voli i oni će naravno sve raditi da kontrolišu što veći deo sveta samo drugim sredstvima jer ova priča vezana za antene je još uvek u domenu SF.I netreba verovatií baš svemu što ima na youtubebigboss894 napisao:Ne bih rekao da je došlo do svađe. Mislim da smo svi samo izneli neka svoja mišljena i imali zdravu raspravu kao odrasli ljudi. Slažem se čak sa dosta toga što je kolega elas rekao.
Ja najradije čitam komentare kada se u vesti pomene Fiat ili još bolje Alfa Romeo pa kad se čitava vojska VW ratnika digne na nogeRoolieman napisao:Jedna od omiljenijih je da citam komentare na b92 posle svake vesti o bilo cemu u vezi sa sletanjem na mesec.