voznja pod zabranom?
- turshija
- Garaža: Alfa Romeo Spider (939) 3.2 V6 2007
- Filip_156
- Garaža: Alfa Romeo 156
hehe..pa to je tacno, ali ja imam zabranu na godinu dana! dawoor ne moze nista sad da bude, nece da proveravaju uopste jer nisu tad kad su te zaustavljali..ne moze da ti stigne nista..
- Filip_156
pa imao sam ozbiljan sudar proslog leta..a i ovi su jaki na sudu bili..
a o novcanoj kazni da ne pricam... 

- Daawoor
- Garaža: Alfa Romeo
Hvala Filipe na informaciji mnogo mi je pomogla
I ja sam tako nesto kontao ali nisam bio bas 100% siguran...

- Super_genije
- Garaža: Alfa Romeo 159 2.0 jtdm
-----------------------------
ex Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8V 2003 - Lokacija: Bec Austrija
a po cemu oni provjeravaju? po broju vozacke ili po jmbg?
Assumption is the mother of all fuckups
- Daawoor
Po broju vozacke ali to ti je nebitno ako krenu da proveravaju gotovo je sta god da pogledaju videce da imas zabranu...
- EnSan
Imam slican problem kao Daawoor.
Vozio sam pod zabranom i napravio prekršaj, išao sam za kolonom koja se uputila
ulicom u kojoj je u to vreme bio zabranjen saobraćaj. Zabrana mi ističe za 10 dana.
Saobraćajac zaustavio mene i još par vozila, upisao podatke sa vozačke, nije proveravao preko motorole, pitao me gde radim, da li može da kupi nešto na rate u firmi gde radim, ljubazno me pozdravio i vratio dokumenta.
Kakav epilog da očekujem?
Vozio sam pod zabranom i napravio prekršaj, išao sam za kolonom koja se uputila
ulicom u kojoj je u to vreme bio zabranjen saobraćaj. Zabrana mi ističe za 10 dana.
Saobraćajac zaustavio mene i još par vozila, upisao podatke sa vozačke, nije proveravao preko motorole, pitao me gde radim, da li može da kupi nešto na rate u firmi gde radim, ljubazno me pozdravio i vratio dokumenta.
Kakav epilog da očekujem?
- Daawoor
Ja sam se raspitao jos na nekoliko mesta i rekli su mi da sad nebi trebalo da bude nista jer nije tad proverao i da sigurno nece naknadno nista proveravati....
- EnSan
Davor,hvala ,nekako si me bas utesio.
Samo me zanima, da li, ako mi sada pisu prekrsaj oni imaju uvid u to da sam tad bio pod
zabranom kada se desio prekrsaj ili se ovaj prekrsaj koji sam napravio tretira posebno, a ovo sto sam pod zabranom posebno?
Samo me zanima, da li, ako mi sada pisu prekrsaj oni imaju uvid u to da sam tad bio pod
zabranom kada se desio prekrsaj ili se ovaj prekrsaj koji sam napravio tretira posebno, a ovo sto sam pod zabranom posebno?
- Daawoor
Da li je on tebi napisao neku kaznu na licu mesta? Kod takvih stvari da mi ovde nebi lupetali svasta je najbolje da se raspitas kod nekog advokata posto oni uglavnom sve znaju oko toga sta i kako ide...
- Filip_156
ama ljudi ne moze nista da stigne, zato sto proveravaju samo kad je vozacka kod njih..kad je vrate onda je to to, nema provera vise! samo opusteno.. 

- YUgisa
- Garaža: Yugo 1.1EFI
Aha kako da ne i onda je mrmot zavio cokoladu u foliju
Uvek moze da zapise u tefter i da ako mu zafali za kvotu, proveri da li je sve ok dok sedi u kancelariji...

Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
- EnSan
Nije mi napisao kaznu na licu mesta, evidentirao podatke sa vozacke u tefter,
samo molim Boga da stigne ta kazna za prekrsaj, a to sto sam tada bio pod zabranom
da se ne otkriva, tj da se kazna ne multiplicira
, iskreno se nadam da nece, cekam,
a to cekanje mi je najgore.
samo molim Boga da stigne ta kazna za prekrsaj, a to sto sam tada bio pod zabranom
da se ne otkriva, tj da se kazna ne multiplicira

a to cekanje mi je najgore.
- sofro91
- rookie
E ovako, niko nije pisao o ovome, pa reko da pitam sta se desava 
imam zabranu zbog upravljanja u alkoholisanom stanju (0.58 promila) od 13.12.13 do 13.03.14 e sad, 27.01.14 su me uhvatili i opet sam naduvao (0.95) niko mi nije proverio dal sam pod zabranom samo mi je napisana kazna za pijanstvo. e sad zna li neko kako ce ovo da ide i sta ce da bude sa mene?
poz

imam zabranu zbog upravljanja u alkoholisanom stanju (0.58 promila) od 13.12.13 do 13.03.14 e sad, 27.01.14 su me uhvatili i opet sam naduvao (0.95) niko mi nije proverio dal sam pod zabranom samo mi je napisana kazna za pijanstvo. e sad zna li neko kako ce ovo da ide i sta ce da bude sa mene?

- al.ro.147
- Garaža: 147 1.6 ts
159 1.8 mpi - Lokacija: Uzice
Ovo ti pričam iz iskustva mog druga koji je dva puta za 7 dan uhvacen pijan da vozi, ali nije bio pod zabranom jer jos nije bila pravosnažna prva presuda, čak šta više nije ni krenula procedura kod sudije. On je dobio 15 dana obaveznog zatvora koji je ležao, 6 meseci zabrane, i preko 30.000 novčanu. I to je bilo po starom zakonu samo da znaš, 2009. Ne piše ti se dobro svakako...
Re: voznja pod zabranom?
Ti ćeš druže moj jako debelo da nadrljaš sada. Sud će prilikom procedure izricanja nove zabrane, ovaj put mislim na 6 meseci, da vidi da si već bio osudjivan za isto delu u skorijem roku, jel te uvek pitaju dali si osudjivan zadnje 2 godine pošto je to period kada se resetuju bodovi. Tada će da ustanove po datumima da si vozio pod zabranom i to opet alkoholisan, tako da očekuj jednu zabranu na duže vreme, bar godinu, obavezan zatvor od 15 do 30 dana, i debelu novčanu, min. 50.000.sofro91 napisao:E ovako, niko nije pisao o ovome, pa reko da pitam sta se desava
imam zabranu zbog upravljanja u alkoholisanom stanju (0.58 promila) od 13.12.13 do 13.03.14 e sad, 27.01.14 su me uhvatili i opet sam naduvao (0.95) niko mi nije proverio dal sam pod zabranom samo mi je napisana kazna za pijanstvo. e sad zna li neko kako ce ovo da ide i sta ce da bude sa mene?poz
Ovo ti pričam iz iskustva mog druga koji je dva puta za 7 dan uhvacen pijan da vozi, ali nije bio pod zabranom jer jos nije bila pravosnažna prva presuda, čak šta više nije ni krenula procedura kod sudije. On je dobio 15 dana obaveznog zatvora koji je ležao, 6 meseci zabrane, i preko 30.000 novčanu. I to je bilo po starom zakonu samo da znaš, 2009. Ne piše ti se dobro svakako...
- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
Prodaj auto dok nekog ne ubiješ, nije to za tebe...sofro91 napisao:E ovako, niko nije pisao o ovome, pa reko da pitam sta se desava
imam zabranu zbog upravljanja u alkoholisanom stanju (0.58 promila) od 13.12.13 do 13.03.14 e sad, 27.01.14 su me uhvatili i opet sam naduvao (0.95) niko mi nije proverio dal sam pod zabranom samo mi je napisana kazna za pijanstvo. e sad zna li neko kako ce ovo da ide i sta ce da bude sa mene?poz
- junky01
- Garaža: Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Alfa Romeo GT - Lokacija: Krusevac
Tako nesto i ja htedoh reci.
Dali je stvarno tesko da ides prevozom ili taxijem kada vec sednes da pijes?
Ja vollim da popijem i nisam protiv akohola, naprotiv
, ali takve kao ti bi sklanjao sa ulice na najmanje godinu dana, dok stvarno ne bude kasno. 
Dali je stvarno tesko da ides prevozom ili taxijem kada vec sednes da pijes?
Ja vollim da popijem i nisam protiv akohola, naprotiv

- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Izbegavam moralisanje bilo kakve vrste, ali ponekad zaista moram da se zapitam šta se to danas dešava sa (mladim) ljudima!? 

ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- dexxxter
- Garaža: 156 2.0 TS 16v
166 Facelift 3.2 V6 24v - Lokacija: Beograd
- derg38
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 jtdm ,16v
Alfa Romeo 147 1.9 jtdm,16 v,Collezione,limited? - Lokacija: Zemun
- turshija
- Garaža: Alfa Romeo Spider (939) 3.2 V6 2007
Razumem da popijes pivo ili dva pa sednes za volan, ali 0.95 promila i vec si pod zabranom ?
- alfa&omega
- Garaža: Fiat Punto 1.9 JTD
Fiat Coupe 20 VT
Alfa 155 TS 2.0 16V Sport
Alfa 166 2.4 JTD Distinctive
Alfa 147 1.9 JTD Distinctive
Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive - Lokacija: Prijepolje
To samo znaci da je ovo jos jedan primer u drzavi gde mere kaznjavanja nisu urodile plodom. Nazalost, sve je vise ovakvih slucajeva gde ljudima ni novcana kazna ni oduzimanje dozvole ne znace nista naspram uzivanja u alkoholu i voznje auta pod istim.
Srecan si ti druze da nikoga nisi ubio, a to sto ces u zatvor nije nista naspram onoga koliko si imao srece da nekoga ne nosis na dusi...
Srecan si ti druze da nikoga nisi ubio, a to sto ces u zatvor nije nista naspram onoga koliko si imao srece da nekoga ne nosis na dusi...
- G0XY
- Garaža: Mito QV
Joj, dugo se nisam ovako nasmejaosofro91 napisao:E ovako, niko nije pisao o ovome, pa reko da pitam sta se desava

A Man's Got to Know His Limitations...
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Pa da nije smesno bilo bi tuzno, zar ne?
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- AckeB
- Drug Član
- Garaža: Gtv 916 2.0 Twin Spark Ph2
BMW e63 630i N52B30 6 Spd Manual
Mercedes Benz S210 E270 CDI Avantgarde
Ex Alfa Romeo
- 2001 Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark
- 2000 Alfa Romeo 146 1.9 JTD 8v
- 2005 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm 16v - Lokacija: Sremska Kamenica