Evo ovako, imam nešto litara rakije kruške, od divljih krušaka! Kad je pečena stari ju je gradirao a ja mu obećao donijeti temperaturne tablice za korekciju "jačine". On ju je izgradirao a ja sad gledam ima 48% alkohola ali na 10 C. Kako su gradi baždarene na 20 C (većina je baždarena na 15 C) mislim da se treba dodati par stepeni jer je temperatura za 10 ispod one na kojoj su baždarene. Ima li ko tablice za ove gradi. Prehlađen sam i nešto mislim da poteram ovaj litar pa da pobijem viruse.
P a normalno da ces popiti rakiju,od ove hemije sto reklamiraju za viruse samo moze da se umre.Ja vec godinam se lecim prirodom sljivovica,propolis kapi domaca proizvodnja,kuvano vino sami cedili ne flasirano...
Nikada bolestan,prehladu nemam i otporan kao bik
Ako je od divlje kruske licno dolazim da gradiram, jezik mi je nepogresiv...mada probu moram da uradim par puta radi konparacije
Ma cepaj to, ako ti ne przi usta i ima buke(mada je ovo za vina) onda je OK
Mada postoji sajt, sve o vinu, gde ces naci odgovor i na svoje pitanje, imaju obradjene teme i o zestini.
Zelim ti brz oporavak