Sednem u auto, ubacim kljuc kad ono umesto klasicnog zujanja koje se cuje krene nesto da krchi, srche, cudan zvuk skroz, malo se istripujem al ajd jbg sta sad, pokusam upalim auto vergla u nedogled, nece upali ... :S
Akumulator nije 100%, nov sam stavio pre pola godine i znam simptome praznog akumulatora (kliktanje releja i otezano verglanje). Znaci auto odlicno vergla, ne primeti se da je otezano, ali nece upali ... Probao sam par puta da stavljam i vadim kljuc da se zagreje pa onda, ali isti slucaj ...
Zvao Deshu, on ne moze nista preko fona da kaze dok ne pogleda, zvao usput jos dva servisa iz NS-a (Kunic, on ne izlazi na teren posto radi sam, i Dalmatinac), ne mogu da mi pomognu nikako na licu mesta nego auto mora da se doslepa do njih, a fora je sto je parkiran u dvoristu zgrade na jako nezgodnom mestu i gotovo je nemoguce izgurati ga (kada se isparkiravam moram par puta napred-nazad). Serviser iz Dalmatinca kaze da je najverovatnije pumpa za gorivo u pitanju (zato sto se cuje to krcanje/srchanje kad ubacim kljuc), da je nesto zaledilo u situ izmedju pumpe i rezervoara ili tako nesto i preporucuje ciscenje ili da sacekam lepse vreme i nadam se da ce otpustiti to i raditi ...
Da li je neko imao slican problem ? Malo mi nema logike da je na -5 toliko smrzlo, sta tek da ocekujem na -10, -15 ?
Rezervoar je 75% pun, gorivo sipano na NIS pumpi.
Saveti ? Pomagajte