Smehoteka...
- sale_75
- Garaža: Honda CB750 K
Honda CB750 C - Lokacija: Beograd
- Sule
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 16v
Selo Moravci pre Ljiga znam za slucaj.Inace moja teritorija, poznata i ozloglasena zbog policije.Pet patrola na pet kilometara.
- Tomic
- Garaža: Audi TT
Dosli gastarbajteri da zajebavaju, nemaju pametnija posla. Svaka cast policajcu sto se suzdrzao, ja bih isamarao budalu! Sad sam video koliki je lik ... povlacim sta sam rekao 

Ponekad volim da sedim u ćošku svoje sobe i da se pretvaram da sam šargarepa.
- Zillgian
- Garaža: ex '07 AR159, 2.4 JTDm Q4
ex '02 AR156, 1.9 JTD - Lokacija: Ndjamena
Ma brate kad se nađe takva budala, zovi interventnu, nek dođu, uzmu kameru i objasne pametnjakoviću par stvari, kad je već našao da se pravi pametan.
Ili ih barem privedi zbog ometanja službenog lica u vršenju dužnosti, pa nek se kisele u pritvoru.
Uopšte nisam na strani policije i neopravdane brutalnosti, ali zbog predrasuda prema njima zaboravimo i da se kojekakvi džiberi prema njima a i svima ostalima ponašaju upravo tako, džiberski.
Odgovorno tvrdim da sam redovno kulturan i fer prema policiji, i da sam milion puta prošao bez ikakvih problema ili kazni, a koje sam morao da platim. Najmanje trojica su me zapitkivali oko auta, valjda jer hoće da ga kupe. Pretpostavljam da su ljudi navikli da se prema njima ophode loše, pa omekšaju kad naiđu na nekoga ko je iole kulturniji. Naravno, bilo je i kerova koji gledaju da iskamče neki dinar, ili da te namjerno kazne, ali onda barem nemaš razloga da se suzdržavaš i budeš fin

Ili ih barem privedi zbog ometanja službenog lica u vršenju dužnosti, pa nek se kisele u pritvoru.
Uopšte nisam na strani policije i neopravdane brutalnosti, ali zbog predrasuda prema njima zaboravimo i da se kojekakvi džiberi prema njima a i svima ostalima ponašaju upravo tako, džiberski.
Odgovorno tvrdim da sam redovno kulturan i fer prema policiji, i da sam milion puta prošao bez ikakvih problema ili kazni, a koje sam morao da platim. Najmanje trojica su me zapitkivali oko auta, valjda jer hoće da ga kupe. Pretpostavljam da su ljudi navikli da se prema njima ophode loše, pa omekšaju kad naiđu na nekoga ko je iole kulturniji. Naravno, bilo je i kerova koji gledaju da iskamče neki dinar, ili da te namjerno kazne, ali onda barem nemaš razloga da se suzdržavaš i budeš fin

- Falcon037
- predsednik kluba
- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
- sale_75
Ovo vam je drzava pravna, ovo je drzava u kojoj vladaju zakoni, u kojoj se ljudi normalno ponasaju, u kojoj ne mozete da vidite dva muskarca koji se drze za ruke.
Re: Smehoteka...
Na sta vam bre ja ličim, nisam vam ja onaj blesavi Ekrem Jevrićelas napisao:Ima i nastavak
[youtube]022mlNCWPCc[/youtube]
mucenik cita zakon hahahah
Pandur prati Farmu

Ovo vam je drzava pravna, ovo je drzava u kojoj vladaju zakoni, u kojoj se ljudi normalno ponasaju, u kojoj ne mozete da vidite dva muskarca koji se drze za ruke.

- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
- dusanGT
- Garaža: GT JTDm Q2
- Sule
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 16v
- Tomic
- Garaža: Audi TT
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Haha 

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- mad-max
- Garaža: Alfa Romeo 147 JTD
Alfa Romeo 147 Selespeed - Lokacija: Beograd
- derg38
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 jtdm ,16v
Alfa Romeo 147 1.9 jtdm,16 v,Collezione,limited? - Lokacija: Zemun
Da sam ja na njegovom mestu olupao bi ih ko kante a ona sa kamerom bi sto reko miki manojlovic i pusila i lizala terasu u isto vreme
Sad se Rus pravi pametan i pita iz kog razloga mu trazi isprave,a u Rusiji ne bi zucnuo,
koji su to debili,sve napolje ,telefon smrskati djonom kao slucajno.
Oni se prave pametni a tupavi skroz.
Ovome trebalo dati nagradno panduru,posle dva minuta je mogao resiti to drugacije.
elas napisao:Ja sam stranac u Srbiji hahahah
[youtube]WOTXPbcbXiw[/youtube]
idi ti gde hoces
Da sam ja na njegovom mestu olupao bi ih ko kante a ona sa kamerom bi sto reko miki manojlovic i pusila i lizala terasu u isto vreme

Sad se Rus pravi pametan i pita iz kog razloga mu trazi isprave,a u Rusiji ne bi zucnuo,
koji su to debili,sve napolje ,telefon smrskati djonom kao slucajno.
Oni se prave pametni a tupavi skroz.
Ovome trebalo dati nagradno panduru,posle dva minuta je mogao resiti to drugacije.
- icemilos
- Garaža: alfa 166 TS
Nisam na strani policije. Naravno da je duznost da uljudno kaze zasto me zaustavlja i da tek onda trazi dokumenta. Za one koji su naucili na banana drzavu to ne treba. Kolega ima slijepog oca, kad dodjem kod njega a on otvori ja se predstavim dok otvori i prihvatim ruku za pozdrav, par kolega samo pocne galamiti kao da on vidi i kao da moze na osnovu glasa znati ko je ispred. Kolegi je otac rekao da je odusevljen mojim gestom. Da li sam nesto specijalno uradip.....Neeeee. koliko treba da neko bude miram i druzeljubim.....malo. koliko treba da neko bude sirovina.... ne treba puno.
- erdeljan
- BANOVAN
Moje misljenje:
Pandur peca tj zarađuje pare, ovi znaju i namerno mu to rade. Nigde u zakonu ne piše da je zabranjeno snimati. I ja uvek pitam što me neko zaustavlja (zaustavili me dva puta u srbiji)
Pandur peca tj zarađuje pare, ovi znaju i namerno mu to rade. Nigde u zakonu ne piše da je zabranjeno snimati. I ja uvek pitam što me neko zaustavlja (zaustavili me dva puta u srbiji)
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- bums85
- Garaža: C220 Coupe
ex Alfa 156TI JTD16v '04.
ex Alfa 159 2.2 JTS - Lokacija: Las Vegas
- YUgisa
- Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
Pise. Pre jedno dve godine sam trazio zakon i naravno nasao i pisalo je usustini da sluzbena lica i javne licnosti mogu uvek da se snimaju tj nemaju kao prava na privatnost, cak je bio i clan u fazonu da se u slucaju slucajnog snimanja kriminalnih delatnosti od strane tih sluzbenih lica preporucuje javno prikazivanje i prosledjivanje snimaka policiji itd... Nesto u tom fazonu... Pre 2-3 meseca sam pokusao ponovo da potrazim taj zakon (jer sam planirao da kupim kameru) pa da istampam da je dozvoljeno snimanje jer policija kaze da je to ometanje sluzbenog lica i uspeo sam da nadjem zakone nekoliko evropskih drzava i svih drzava bivse SFRJ sem naseg zakona... Onda sam kontaktirao advokata koji mi je rekao da je "nedavno" usvojen zakon da je zabranjeno snimanje policije u obavljanju duznosti... Drzava se "bori" na sve nacine "protiv" mita i korupcije...
erdeljan napisao:Moje misljenje:
Pise. Pre jedno dve godine sam trazio zakon i naravno nasao i pisalo je usustini da sluzbena lica i javne licnosti mogu uvek da se snimaju tj nemaju kao prava na privatnost, cak je bio i clan u fazonu da se u slucaju slucajnog snimanja kriminalnih delatnosti od strane tih sluzbenih lica preporucuje javno prikazivanje i prosledjivanje snimaka policiji itd... Nesto u tom fazonu... Pre 2-3 meseca sam pokusao ponovo da potrazim taj zakon (jer sam planirao da kupim kameru) pa da istampam da je dozvoljeno snimanje jer policija kaze da je to ometanje sluzbenog lica i uspeo sam da nadjem zakone nekoliko evropskih drzava i svih drzava bivse SFRJ sem naseg zakona... Onda sam kontaktirao advokata koji mi je rekao da je "nedavno" usvojen zakon da je zabranjeno snimanje policije u obavljanju duznosti... Drzava se "bori" na sve nacine "protiv" mita i korupcije...
Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
- derg38
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 jtdm ,16v
Alfa Romeo 147 1.9 jtdm,16 v,Collezione,limited? - Lokacija: Zemun
Ma smes ti da pitas zasto te zaustavio ali moras da mu das dokumenta,po zakonu je nevazan njegov odgovor zasto te zaustavio,ti moras da policajcu das dokumenta kad ih zatrazi,ako ne das on po zakonu te privede i cao.
Besmisleno je nedati dokumenta,pare mu nemoras dati al dokumenta moras.
erdeljan napisao:Moje misljenje:
Ma smes ti da pitas zasto te zaustavio ali moras da mu das dokumenta,po zakonu je nevazan njegov odgovor zasto te zaustavio,ti moras da policajcu das dokumenta kad ih zatrazi,ako ne das on po zakonu te privede i cao.
Besmisleno je nedati dokumenta,pare mu nemoras dati al dokumenta moras.
- erdeljan
- BANOVAN
^ Ko je rekao da mu nisam dao dokumenta?
Znam da je bilo ali uvek me nasmeje:
Da je kojim slučajem u novije vreme živeo Marko Kraljević, narodna epska pesma bi glasila ovako: "Uze Marko ralo i golf dvojku, te on pobi Turke janjičare"

Znam da je bilo ali uvek me nasmeje:
Da je kojim slučajem u novije vreme živeo Marko Kraljević, narodna epska pesma bi glasila ovako: "Uze Marko ralo i golf dvojku, te on pobi Turke janjičare"

- sale_75
Glup je ko ....., svi saobracajci su isti. To su ograniceni ljudi, nabubali su taj zakon i isti ga kao sprovode, dok mu ne gurnes u dokumenta 1000 din onda je zakon nasmejan. U svakom slucaju samo da mu je rekao rutinska kontrola i to bi bilo dovoljno da bi dobio ono sto trazi.
- erdeljan
- BANOVAN
Haha, pokazala mi devojka to malo pre... SVEEE 

- bums85
- Garaža: C220 Coupe
ex Alfa 156TI JTD16v '04.
ex Alfa 159 2.2 JTS - Lokacija: Las Vegas
- Zillgian
- Garaža: ex '07 AR159, 2.4 JTDm Q4
ex '02 AR156, 1.9 JTD - Lokacija: Ndjamena