Naime, od skora mi je klima, pogotovo suvozaceva polovina načisto poludjela. Sama mijenja temperaturu, obično naviše. Obrtanje prstenova za regulaciju nekad daje rezultate, a nekad ne. Nekad moram da ga možda malo pritisnem ili povučem prema sebi, a nekad ne. NEkad nema nikakvih problema.
Nedavno sam mijenjao akumulator, koji je i do zamjene radio sasvim korektno, doduše.
Ne znam šta da radim, da li da je rasklopim i naprskam kontakte WDom?
Nije to kontakt,vec neka vrsta ic zraka koji se prekida prelaskom grebena kroz taj zrak.Nisam se nesto upustao u detalje ali takva je neka problematika u tom sistemu.Prskanjem neces nista postici vec samo pogorsati.
Meni se pre neki dan desila isto glupost kad sam skidao akumulator za servis,iz cista mira smi je brava gepeka prestala da radi na dugme,samo sam mogao na potez iz kabine...trajalo to tako jedan dan i sve se vratilo u normalu.
Pokusaj ponovo da skines klemu i sacekaj malo pa vrati,nema logike da se nesto pokvarilo bas tad kad si zamenio bateriju...
Hmm, iskreno, nisam 100% siguran da je to počelo da se dešava nakon zamjene akumulatora. U svakom slučaju ću da ga raskopčam, pa da vidim gdje će me to odvesti, taman kad budem lemio špulnu
Videces kao led diodicu ona baca zrak i prelazi preko grebena ono ima nema na tom principu radi,citac ocitava pa kad ga greben prekine onda nema signala,razumes me valjda...