Spašavanje znaka
- bigboss894
- Garaža: Alfa Romeo 146 1.6 TS
Na mojoj je nažalost otišao znak. Skroz je izbledeo. Srećom imam rezervni od Alfe 33 pa ću staviti taj. Hvala na savetima. Alexa, opasno izgleda tako hromiran 

- k0kica
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9JTD
Ja sam kupio auto,i isto se skinuo lak. Jel sad ne moze nista da se uradi,jel mora da se kupi novi znak i ako moze neko da mi kaze kolika je cena od prilike?
Hvala unapred!!

Hvala unapred!!

- bigboss894
- Garaža: Alfa Romeo 146 1.6 TS
Potpuno nov znak je nekih 25-30e. Polovne imaš na auto otpadima ili u oglasima gde se cene kreću od 1000-1500. Jedan lik (http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... _delovima/ false;) mi je rekao da su kod njega 500 dobri polovni znaci, ali ih nije imao kad sam ga zvao. Probaj prvo kod njega, pa zovi otpade, sem ako baš nećes nov, onda pogledaj ovde (viewtopic.php?f=9&t=54207 false;.)
Poslednja izmena od erdeljan u Ned Dec 09, 2012 10:47 am, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: bespotrebno citiranje predhodnog posta
Rezlog: bespotrebno citiranje predhodnog posta
- Musashi
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.9 JTD -02
Kawasaki ZR550 Zephyr -93
Volkswagen Kleinbus -74
Citroën B11 Traction Avant -56
Volvo PV 544 -63 - Lokacija: Beograd
Ja imam skroz izbledeo znak. Nov mi je nešto preskup. Pomislio sam na nalepnicu, ali ipak znak je kao reljef, nije skroz ravan, da li će izgledati dobro? Možda neko može da kaže ko je stavio.. A šta da se farba znak, pa onda neka folija?
- alfanumero
- Garaža: Alfa Romeo 156 jtd
- junky01
- Garaža: Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Alfa Romeo GT - Lokacija: Krusevac
Elem, ovo je rucni rad i imas kod mene u temi, ja ga radio za mene ... ne ovaj znak, nego ovako izgleda.
- alexa
Re: Spašavanje znaka
Ovaj je od folije,nije farba,ja ga pravio.
Mislim da mi se vuce negde jedan gotov..
- alfanumero
- alfanumero
- Moon_Walker
- Garaža: Alfa Romeo 159
Ljudi, jedno pitanje vezano za znak... Možda je glupo da ovo pitam, ali uvek volim da budem na sigurnoj strani i da se ne zeznem... Ono što mene interesuje jeste da li je taj znak isti na svakom modelu Alfa Romea, bar od ovih posle 2000 godine? Naručio bih polovan znak za moju 159-ku u dobrom stanju sa nekog otpada ili tome slično, a ne bih voleo da ga dobijem i da tek onda skontam da su možda drugačiji šrafovi na njemu ili nešto tome slično... Hvala na odgovoru...
"Bez obzira što mislite da možete ili ne možete uspeti, svejedno u pravu ste"!
H.Ford
H.Ford
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Ista je veličina ali se razlikuje kačenje od modela do modela. Nisi napisao da li je u pitanju prednji ili zadnji znak.
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
- Moon_Walker
- Garaža: Alfa Romeo 159
Prednji... Evo ja ću upravo sad probati da obavim par poziva da probam da dobijem znak pa ću videti šta se dešava... U međuvremenu, ako neko zna gde ima polovan prednji znak baš za 159, u dobrom stanju, mnogo bi značilo....
"Bez obzira što mislite da možete ili ne možete uspeti, svejedno u pravu ste"!
H.Ford
H.Ford
- Boriss
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD
- BaneT
- Garaža: AR 156 SW 1.9 jtd 103kW 2003 god.
ZA vikend sam menjao znak (prednji) pošto je totalno izbledeo. Postavio nov...Ali je čitava operacija bila "rađanje mečke"...trika nema da popusti sam logo, pošto je slepljen sa pozlaćenim prstenom.
Obratite pažnju, ko bude menjao...može biti čupavo ili lako, ako lepak nije baš toliko stegao znak
pozdrav
Obratite pažnju, ko bude menjao...može biti čupavo ili lako, ako lepak nije baš toliko stegao znak
pozdrav