Naime u svet Alfe sam se ukljucio pre dva dana kupivsi 147 1.9 mjet 2003 god. Auto je uvezen iz Italije i u korekntom je stanju(kad kazem korektnom, mislim na to da je tesko naci dobru Alfu u Beogradu za cifru od 2500 eura). Naime Alfa je u odlicnoj opremi: full koza, dvozonska dig. klima, podizaci napred-pozadi, tempomat, kozni volan itd... Naravno kao i sve sto je dobro, uvek mora da postoji neka zackoljica... Naime, pri paljenju klime, cuje se da je kompresor poceo sa radom ali nista se ne desava u kabini. Ne izduvava vazduh uopste. Pa me zanima, ako je neko od vas dobrih ljudi voljan da da savet i sugestiju na sta bi trebalo da obratim paznju. Automobil svakako ide na servis u utorak pa neka mi je Bog u pomoci. Sto se mene tice a i prijatelja koji su dosta duze od mene u Alfa svetu, auto je super... Ne cuje se nista sto ne bi trebalo, trap je odlican, viljuske na mestu... E sad. Doktor ce mi reci tacno sta i kako ali bih voleo da cujem nekoga ko je nazalost imao slicna iskustva... Pozdrav svima...
Blagoje147