Od veceras imam problem sa displejom digitalne klime na mojom Alfi 159. Bio sam na pranju i kada sam krenuo kuci krenem da upalim grejanje kada ono na displeju nema brojeva ali ipak sija, grejanje radi bez problema i svi dugmici funkcionisu, znaci samo ne vidim koja je temperatura i kolikom jacinom duva ventilator i opet da napomenem displej sija ali na njemu nista ne pise.
Da li je neko imao slican problem, sta da radim?
Displej digitalne klime na Alfi 159
- zaki
- Garaža: Alfa Romeo 159 JTDm 88kw
- turshija
- Garaža: Alfa Romeo Spider (939) 3.2 V6 2007
Ja sam imao "slican" problem, ali meni su neke od onih "linijica" prestale da rade, pa npr kada treba da pise 8, izgleda kao 9 zato sto jedna "linijica" na toj cifri ne radi ... Uglavnom proradilo je samo posle nekog vremena i evo vec 2-3 meseca nemam taj problem tako da sam i zaboravio na to 

- zaki
- Garaža: Alfa Romeo 159 JTDm 88kw
Problem resen nakon 2 dana, sam od sebe, izgleda je samo usla vlaga od pranja i nakon sto se osisilo sve radi bez greske,
- b0jan
- Garaža: Alfa Romeo 159 TBi Ti Q2
Imao sam isti problem, poslje punjenja goriva na pumpi, jednostavno nije bilo brojeva na displeju klime, poslje par sati sve normalno ... Gremlinizaki napisao:Problem resen nakon 2 dana, sam od sebe, izgleda je samo usla vlaga od pranja i nakon sto se osisilo sve radi bez greske,

Povratak na “Alfa Romeo 159 | Brera/Spider | 8C Comeptizione/Spider”