2 problema Alfa 147
- Alfi
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTDm (2007)
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm (2008) - Lokacija: Beograd
Imam alfu 147 1.9JTDm (2007 godiste) i prati me dva problema. Prvi je što mi se ne pali lampica upozorenja da sam pri kraju sa tečnošću za šoferku, a drugi je što sam stavio biksenone i zaslepljujem ljude koji mi dolaze u susret, a kada stavim duga obasjavam i ptice na granama obližnjih drveća. Uredan svetlosni snop ne postoji, samo raspršivanje. Kapiram da je vlasnik pre mene malo čuknuo auto i stavio neke kineske farove bez sočiva ili slično, pa mi pomozite da nabavim originalne nove ili korektno sačuvane polovne. Kada sam već uložio malo veću sumu u biksenone glupo bi bilo da nemaju ispravnu funkciju.
- Darkoni
- Garaža: Alfa Romeo 164 ts ex,
Alfa Romeo 166 busso - Lokacija: Rio de Borca
O pa ti imas ozbiljan problem, ne znam kako ces to resiti?
Koje ti boje auto? Pitam zbog svetla
Koje ti boje auto? Pitam zbog svetla
- Alfi
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTDm (2007)
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm (2008) - Lokacija: Beograd
viewtopic.php?f=6&t=53702
ovde vidiš boju auta i neke kineske ksenone koje sam tad imao i batalio te uzeh biksenone skuplje i kvalitetnije.
Ozbiljan problem? Kako?
ovde vidiš boju auta i neke kineske ksenone koje sam tad imao i batalio te uzeh biksenone skuplje i kvalitetnije.
Ozbiljan problem? Kako?
- Darkoni
- Garaža: Alfa Romeo 164 ts ex,
Alfa Romeo 166 busso - Lokacija: Rio de Borca
Kako si stavio bixenone, kad su ti dve sijalice fabricke , msm, h7, posebno kratko posebno dugo?
A ako ti bio cukan auto i nije sve posle dobro vraceno na fabricke mere mozes i oridjinale da kupis , slaba vajda,
A za upozorenje za tecnost... Mozda je nemas
A ako ti bio cukan auto i nije sve posle dobro vraceno na fabricke mere mozes i oridjinale da kupis , slaba vajda,
A za upozorenje za tecnost... Mozda je nemas

- Coo
- Garaža: ex 147 '07 JTDm 8v
Yeti TDI 4x4 - Lokacija: BGD
Lampica za tečnost šoferke na minimumu? Jesi gledao u manualu za to? Nešto nisam siguran da ima taj detalj.
If it ain't broke, don't fix it.
- bums85
- Garaža: C220 Coupe
ex Alfa 156TI JTD16v '04.
ex Alfa 159 2.2 JTS - Lokacija: Las Vegas
Bez projektora nikada neces imati normalan snop svetlosti sa ksenonima. Po tvojoj prici ocigledno da su farovi rastelovani, imas sraf za podesavanje visine na njima, probaj da ih spustis, a ako to ne pomogne idi do nekog servisa da ti nameste.

Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”