Evo na predlog kolege Semija, kojeg je zaintrigirala oznaka 3.0, resih da u ovom delu foruma predstavim moju matoru ljubimicu
Znam, neki od Vas ce mozda reci nije u pitanju Italijan, nema toplu dusu, hladan je, nema emocija i sl., ali druzimo se vec 12 godina i za mene je veca postala nesto vise od komada lima na 4 tocka
Veca je proizvedena pre skoro cetvrt veka, tj 1989. Radi se o hecbek GT varijanti sa 2.0 motorom sa 130 KS i kao takva je dosla u moje vlasnistvo 2002. god.
Kad je dosla kod mene bila je u sasvim pristojnom stanju za auto tog godista (tu i tamo koja tackica rdje, ali zanemarljivo u odnosu na to kakva je mogla biti, obzirom da je kvalitet opelove limarija iz tog perioda dobro poznat svima)
Mehanicki je (kao i svi opeli tog godista) bila vise nego dobra, trapovi, motor, elektrika, to je stvarno bilo za svaku pohvalu.
Jedini problem je bila oprema, koja bukvalno nije postojala, jedino sto je auto imao su bila svetla za maglu, fabricki kasetofon sa 6 zvucnika i stari dobri siber na kurblu (nista centralna, nista klima, nista podizaci, nista ABS...)
Evo kako je tada izgledala (tad su bili popularni m3 karbon retrovizori