moje misljenje je da dok se god ulicama krece Golf II da treba paziti samo na troskove.. mada, iz mracnih dubina korumpiranog i iskvarenog sistema obuke vozaca i neimastine izranja, polako ali sigurno, nova posest..: Fiat Punto 1.2 (obavezno LPG) made by Zastava i njegovi vozaci.... ko prelazi duze relacije magistralnim putevima mora da je primjetio ovaj problem.
Sorry za malo off topica.
Dusane, koliko para ovo sve (sa rukama), po faru?
Polovni vs novi farovi
- Super_genije
- Garaža: Alfa Romeo 159 2.0 jtdm
-----------------------------
ex Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8V 2003 - Lokacija: Bec Austrija
- dusanGT
- Garaža: GT JTDm Q2
To u Bgd radi odlično miloradpapic...
Alfa je stil... ostalo je status...
- Bojan90
- Garaža: 156 1.6ts
Uzmi Bison lepak za plastiku, nema da omane.Kursulla napisao:Au, Genije, ala si me utesio: samo da ne popucaju nosaci i da ne ispadne u toku voznje, a ostalo je sve OK
Ja sam mislio katadioptere da ulepim sa super lepkom, ali ono da istresem 2-3 tube.
- Kursulla
- Garaža: 147, 1.9 JTD, 2002
Uzeh Depo far u Lukasu za 4620 dinara. Kada sam pomenuo svom majstoru sta sam uzeo, izhejtova covek najstrasnije. Kaze da slabo svetle, jer im ona nitrirana pozadina nije kako treba.
Danas je na ugradnji kod limara, pa cemo veceras da vidimo rezultate. Javljam utiske.
Danas je na ugradnji kod limara, pa cemo veceras da vidimo rezultate. Javljam utiske.
- dusanGT
- Garaža: GT JTDm Q2
Imao sam na bivšoj 147ci i originale i "Depo", a sada je "TYC"... Nema nikakvih znakova "matiranja" unutrašnje površine reflektora, ali se sećam da sam grubljom krpom nenamerno skinuo refletktujući sloj boje...
Alfa je stil... ostalo je status...