Mala pomoć, hladnjak 147 1.6 TS
- darell88
- Garaža: Alfa Romeo 159sw
Pozdrav ljudi, nov sam ovde i zaražen sam Alfa Virusom skoro. Elem, kupio sam Alfu Romeo 147 1.6 TS 77kw 2003 Auto je preslo skromnih 72650km bukvalno je nov. E sada dolazi taj glupi problem. Ispod auta posle vožnje mi se pojavljuje 2-3 kapi rashladne tečnosti tacnije na levoj (vozačevoj strani kod tablice) Dosta ljudi mi predlaze da sipam tecnost za zaptivanje hladnjaka ? Da li se slazete sa tim, jer me dosta njih plasi nus efektima kao sto su zapusavanje malog hladnjaka itd. Ne pada mi na pamet da dolivam vodu, mada ne izlazi puno mozda za 10dana 2dl vode.. (Para nemam za drugi hladnjak
)
Hvala u napred 
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Da li si siguran da je hladnjak u pitanju? Možda je neko crevo napuklo ili je popustila šelna ili nedaj bože dihtung glave.
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
- darell88
Siguran sam da nije dihtung glave, jer curi ispod hladnjaka, majstor mi rekao da je sve ok! samo je hladnjak negde busan velicine zrnceta bibera jer ja tokom cele noci primetim 3 kapi antifirza, nekada nema nista. Da li treba da sipam zaptivac ili ne da ali to steti motoru ili nekim drugim mehanickim delovima (motora)..
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Postoji više vrsta tih sredstava koje rešavaju takve probleme. Baš sam skoro pričao sa Dešom oko toga i on mi je objašnjavao koja su ok a koja ne valjaju samo ja nisam siguran sad. Mislim da mi je rekao da su bolji ovi što su radđeni od opiljaka metala od onih tečnih ali ne mogu da tvrdim.
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
- darell88
Hvala, upravo sam saznao za jedan LIQUI MOLY dobar je. hvala u uvakom slucaju.
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
Skini tvoj hladnjak kod majstora,odneses kod nekoga ko ih krpi i problem resavas trajno.Ima ih dosta po gradu sto se bave tim poslom ovo sto sipas je nesto privremeno i nemam neko poverenje u njih.Mislim da je to nekog kratkog veka.Mada su ljudi to sipali odavno,neko resi problem neko napravi jos veci jer mu se nesto negde zapusi tim hemijama i eto glavobolje...

- darell88