Da sam nasao taj tutorijal odmah bi odustao! Naježim se čim vidim više od 3 žice!
Mislio sam da je situacija mnogo jednostavnija: Skinem volan, stavim drugi i uključim u radio. Ne shvatam zašto je to toliko komplikovano... Ali odustajem od toga posle ovog tvog tutorijala.
Zato sto postoji odredjena elektronika i kalem preko koga sve to radi a na volanu bez komandi toga nema pa ti se sve cini komplikovano ali u sustini je prosta operacija.
Ja to stvarno ne bih mogao ni smeo sam da radim, pa bih potražio pomoć majstora ako cela investicija nije preskupa (volan+majstor+propratni troškovi). Ako je preskupo - odustajem.
Da li postoji neki majstor u Rumi, S. Mitriovici, Šapcu, Inđiji, Pazovi, eventualno u Beogradu i Novom Sadu koji to provereno može da uradi, odnosno da je već radio? Jer danas sam zvao jednog i on kao: Ne može to! A ja da mu objasnim kako - ne znam.
Dobar mf volan na kojem nisu izlizani dugmici, poguljena koza itd... ti je 60e, ja jeftinije nisam nasao, a idu i do 70e. Ne racunam one ofucane volane. Spulna polovna na oglasima je bila 30e, majstor za ruke koji bi to znao da poveze je trazio koliko me secanje sluzi oko 30e, pod uslovom da fabricki cd koji ja imam u kolima podrzava komande. To su bile cene pre oko 3,4 meseca kada sam ja hteo da stavljam. E ti sad odluci koliko je i da li ti je isplativo da to uradis...