ABS,VDC,Hill holder...
- veljadj
- Garaža: Alfa Romeo 159 1,9 JTDm 120KS
Od juce,od kada je pao sneg na bordu mi pre paljenja izbacuje poruku ABS,VDC,Hill holder unviable i sijaju te lampice na satu.Da li zna neko u cemu je problem,u pitanju je ALfa 159 SW 1.9 120KS?
- Alex V6
- Garaža: V6 inside
- veljadj
Hmmm,da li je to sigurno ili bi trebalo da izbaci i neku poruku Battery low level ili nesto slicno?Izvini na sumnji ali da ne kupujem akumulator na ovu krizu.
- Stromboli
- Garaža: Giulia 952 QV
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16V - Lokacija: Novi Sad
Kad je akumulator na izdisaju izbacuje kojekakve greske, pocev od check engine, pa do ovih koje si naveo. Meni nije javljao nista za akumulator, a bio je pri kraju, cim sam kupio novi, sve je nestalo...
`...owning an Alfa is a portal...´ - dovoljno receno.
- veljadj
- Ognjen_HN
- Garaža: ex Alfa Romeo 146 1.7 16v ie, Alfa Romeo 164 2.0 8v Nord
Kolega sa foruma Bojan ima isti problem sa tim upozorenjima, pratio sam njegovu temu dosta i cini mi se da je u pitanju akumulator bio problem. . .
NE PREKIDAJ ZENU DOK CUTI! 

- veljadj
I jeste akumulator,dolio sam skoro pola litre destilisane vode i celu noc je bio na punjacu.Danas pali lepo,nema gresaka mada mislim da ce mu skoro kraj pa mu sledi zamena.
Posle vracanja akumulatora muzika mi nije trazila da ukucam kod iako imam karticu sa kodom pa mi nije jasno zbog cega je tako?
Posle vracanja akumulatora muzika mi nije trazila da ukucam kod iako imam karticu sa kodom pa mi nije jasno zbog cega je tako?
- Stromboli
- Garaža: Giulia 952 QV
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16V - Lokacija: Novi Sad
Primetio sam da ni meni nije trazio kod kad sam menjao akumulator, bio je bez struje 2 dana, zapitao sam se zasto, ali na kraju nije bilo ni bitno. Sad mi je jasno 

`...owning an Alfa is a portal...´ - dovoljno receno.
- Vladimir Q2
- Garaža: Alfa Romeo 147 JTDm Q2
ABS/VDC System Failure Alfa Romeo 1.9 JTDm 16v
Ako nekome zatreba pomoć oko ovog problema
Pre neki dan mi je auto prijavio ovu grešku i nije radio ABS,ASR/VDC. Zakačen je auto na dijagnostiku i prijavio senzor abs na prednjem levom točku. Jutros je zamenjen senzor nov (4300 din) i nema više greške.

Pre neki dan mi je auto prijavio ovu grešku i nije radio ABS,ASR/VDC. Zakačen je auto na dijagnostiku i prijavio senzor abs na prednjem levom točku. Jutros je zamenjen senzor nov (4300 din) i nema više greške.

- Puzo81
- Garaža: Alfa romeo 159 1.9Jtdm 180ks Lusso edition
Meni se povremeno javlja ta greska pri kontaktu i greski nema na dijagnostici. Akumulator je ok, proveren. ABS i sve ostalo radi.
- Puzo81
- Garaža: Alfa romeo 159 1.9Jtdm 180ks Lusso edition