uklanjanje zadnjih sedista - 156
- Shanirani
- Garaža: 156 2.0 TS
moze li mi neko pomoci kako da uklonim naslon zadnjih sedista kao i one grede izmedju naslona i zadnjeg prozora.
- Bojan90
- Garaža: 156 1.6ts
Sediste ti ide komplet, dva srafa su dole kod Nogu putnika i lako su vidljiva, druga dva su izmedju naslona i sedalnog dela, Moras malo da nategnes sedalni deo da bi video gde su srafovi. Posle samo podignes sediste na gore i vuces ga ka sebi. Na kakve grede mislis?
- Shanirani
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
To se ne uklanja koliko ja znam,od lima je i spojena je sa ostatkom karoserije,mozes samo ukloniti taj deo sto je tapaciran gde su zvucnici a lim ostaje,zasto bi to skidao?

- Shanirani
pa to to, taj plastican deo..
pa hocu da skinem jer mi je lakse da pridjem staklu tada jer prijatelj jedan mi zatamljuje a ima malo povece sake i ne moze da gurne onu lopaticu skroz do kraja :/
pa hocu da skinem jer mi je lakse da pridjem staklu tada jer prijatelj jedan mi zatamljuje a ima malo povece sake i ne moze da gurne onu lopaticu skroz do kraja :/
- ilija156
- Garaža: alfa GT
- Shanirani
ne moze sa spoljne strane jer nisu pravljene za to, jer moze vetar da je odlepi, kamecici da je pocepaju itd, a i da moze nacin na koji folija funkcionise je da se oblikuje sa jedne strane prozora sa fenom da bi se stavila sa druge kako treba, tako da bi opet bio problem koji sam izneo gore.. 

- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
- Shanirani
- Shanirani
Citam temu ponovo pa mi nesto palo na pamet jer sam video u gornjem postu da je elas napisao da u zanjem delu imaju zvucnici.. ja ih kod mene nisam primetio, jel to ima mesto gde treba da stoje ili je samo nagadjanje, jer bi bilo super kad bi imalo jos mesta za ugradnju?
- ilija156
- Garaža: alfa GT
Ja sam kod sebe nakad na 156 ugradjivao elipse...radila je ubodna testera iz gepeka....ispalo je ok.
Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”