od pre neki dan imam problem sa daljinskim zakljucavanjem na mojoj 156ici (fabricko daljinsko na kljucu, nema lampicu i nema alarm)
radila su oba kljuca ok, pre neki dan jedva otvorim na daljincu, prvo nije htelo pa sam vise puta ispretiskao dugme i otvori, radilo je celoga dana(i vrata i gepek) ali sutra ni da cuje, ja reko baterija, probam drugi kljuc isto nece, zamenim mesta baterijama isto nece, inace baterije sam merio unimerom i obe su ok 3v.
probao sam i one fore da gurnem kljuc u bravu ( sa i bez kontakta) i stiskam ili drzim dugme ali nista, danas bio kod drugara na dijanostici ali njegova dijagnostika ne moze da ocita problem sa daljincem vec samo izbacuje neke testove i provere.
sad po onom sto sam cuo moguce da se rasparili brava i kljuc ali kako to moze da se upari??? takodje mozda je inesto oko centrale ali cudno da od jednom nece sve mi lici da je kod nesto zeznuo a nemam orig. kod karticu(nije bila uz auto)
ako neko ima ideju neka pise, dolazi zima pa ako ne sredim daljinca bice problem sa bravama kao ranije a to ne zelim