alfa 156 2.5 v6 prezupcila???
- alfa&omega
- Garaža: Fiat Punto 1.9 JTD
Fiat Coupe 20 VT
Alfa 155 TS 2.0 16V Sport
Alfa 166 2.4 JTD Distinctive
Alfa 147 1.9 JTD Distinctive
Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive - Lokacija: Prijepolje
Vama je jos dobro, ja moram da ubijem 150km u jednom pravcu do Cacka da bih odradio veliki servis na svojoj Alfi, ali mi nije tesko jer momci kod kojih idem na pola moje recenice kapiraju problem i vec daju resenje
- Darkoni
- Garaža: Alfa Romeo 164 ts ex,
Alfa Romeo 166 busso - Lokacija: Rio de Borca
To je kao da odes kod vulkanizer sa ispustenom gumom a on ti stavi novu jer sto bi je buckao i kvasio se!!!
Re: alfa 156 2.5 v6 prezupcila???
To mi se ne svidja kod da ih nazovem egzoticnih majstora! Abart servis pre 5-6 god kad sam zvao za dijagnostiku rekli mi da je to stari auto i ne rade vise!Milorad napisao:Kica itekako ima znanje, samo jednostavno nece da se zamlacuje sa "egzotikom" sto mu uzima previse vremena.
To je kao da odes kod vulkanizer sa ispustenom gumom a on ti stavi novu jer sto bi je buckao i kvasio se!!!
- Milorad
- Garaža: ex145 2.0ts
ex166 2.0ts
GTV 2.0ts
156 3.0 - Lokacija: Beograd
Ni meni se to nije svidelo, zato odrzavam sam auto uz pomoc od iskusnijih ljudi kad zatreba.
Ne govorim sad za njega konkretno, vec uopsteno za majstore, kome ulete neke firme da im odrzava vozni park, uboli su bingo. To se tad radi na masu i konstantno ulaze izlaze vozila, sve se menja i sve se naplacuje. Nema ono "pa jel mora majstore" i tih fazona.
Ne govorim sad za njega konkretno, vec uopsteno za majstore, kome ulete neke firme da im odrzava vozni park, uboli su bingo. To se tad radi na masu i konstantno ulaze izlaze vozila, sve se menja i sve se naplacuje. Nema ono "pa jel mora majstore" i tih fazona.
- dusanGT
- Garaža: GT JTDm Q2
Nešto je mnogo staro, a nešto jako novo, nešto suviše retko, za nešto nema alata...
Poslednja izmena od dusanGT u Čet Nov 07, 2013 9:57 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Alfa je stil... ostalo je status...
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Bravo Dušane, hteo sa da skrenem paznju jos ranije... 
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- dusanGT
- Garaža: GT JTDm Q2
Editovao sam post posle tvoje intervencije, pa se verovatno ne vidi poenta: više o majstorima, nego o "razupčenosti" V6, navodi na zanimljive zaključke... Naime, znam lekare koji ne vole da leče decu (jer mnogo plaču), a ni stare (jako su matori), nego samo zdrave između 30 i 40 godina... 
Alfa je stil... ostalo je status...