kljuc za alfu
- Dragon
- Saradnik Uprave

- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Ljudi, nemam pravu kod karticu, ali u servisnoj na jednoj strani imam sliku kartice na kojoj postoje brojevi za mehanicki i elektricni kod. Posto mi je servisna na nemackom, skapirao sam samo da pise da se novi kljuc moze napraviti pomocu kod kartice. Da li ovi brojevi vaze za moj auto ili je to samo primer kako kartica izgleda, sto je verovatnije.

John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Uporedi sa nekim kolegom pa ces videti da je slika (na zalost) samo ilustracija...
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- Dragon
- Saradnik Uprave

- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
To sam i mislio... 
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- bicko015
- Garaža: Alfa Romeo 156 1,9 JTD
Ja sam kupio kontakt bravu sa dva skakavac kljuca i imobilajzerom. Sad trazim majstora da mi reprogramira ecu na novi kod kljuc. Traze mi 50e za tu igranku, ili ima opcija da se kod iskljuci to je 30e.
- louderick
kad sam kupio 156-u dobio sam obican kljuc, i ovu gore karticu koja je stigla iz italije, jos uvek je cuvam. prethodni vlasnik mi je objasnio da se uz tu karticu dobija novi kljuc u delti. kad sam zvao u deltu pre vise godina, rekli su mi cenu kodiranja i novog kljuca- oko 150evra. ponavljam, ako se dobro secam... naravno od te akcije nije bilo nista, ali ta papirna kartica je, kao sto rekoh, jos uvek kod mene...Dragon napisao:Ljudi, nemam pravu kod karticu, ali u servisnoj na jednoj strani imam sliku kartice na kojoj postoje brojevi za mehanicki i elektricni kod. Posto mi je servisna na nemackom, skapirao sam samo da pise da se novi kljuc moze napraviti pomocu kod kartice. Da li ovi brojevi vaze za moj auto ili je to samo primer kako kartica izgleda, sto je verovatnije.
- Sauriann
- Drug Član

- Garaža: Stelvio 2.2 Q4 Lusso
ex Giulietta 2.0 TCT
ex MiTo 1.4 Turbo Benzina 155
ex 156 jtd mjet 16V SW - Lokacija: Novi Beograd
Ja sam imao ovakvu karticu ali samo sa kodom za radio koju sam dao kada sam ga prodao. Dobio sam dva kluča samo što drugi nema komande za centralnu i alarm. To je jbg. na 156.
- srlealfa
- Garaža: 156 2.0 jts
Isto imam dva kljuca.Jedan sa komandama drugi bez.Karticu nisam dobio,a kod za radio sam izbunario u naslonu za ruku. 
ja sam nabavio kljuc skakavac sa komandama od druge alfe...jel moguce da se na njega prepakuje novi kod ?
- Danpil
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Da moguce je, ja sam poceo da trazim kljuc ili kuciste kljuca. Ako neko zna gde ima da se nabavi neka mi javi.
- milos80
- Garaža: 147 1.6ts
Ima li neko predstavu o cemu se ovde radi
http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... _skakavac/" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Zvao sam i decko mi kaze da ce brave raditi sigurno, kao i gepek i prozori, a za paljenje auta ne garantuje. Kao navodno cuo je da su neki uspevali da odrade i kod za imobilajzer ali ne sme da garantuje (on licno nije to radio)...
Racunam nikakva para a jos kada bi mogao da mu se ucita code bilo bi ekstra...
http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... _skakavac/" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Zvao sam i decko mi kaze da ce brave raditi sigurno, kao i gepek i prozori, a za paljenje auta ne garantuje. Kao navodno cuo je da su neki uspevali da odrade i kod za imobilajzer ali ne sme da garantuje (on licno nije to radio)...
Racunam nikakva para a jos kada bi mogao da mu se ucita code bilo bi ekstra...
- KOXTER
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.4 JTD
Alfa Romeo 146 1.6 TS - Lokacija: BG
Cekaj,stani,pazi,evo vidi gledaj. Nije mi jasna jedna stvar.
Inace ja imam samo jedan kljuc sa kodom, kome je plastika izlomljena.
Bio sam kod kljucara Petka u 29-om, moze da mi prepakuje taj kod iz tog kljuca u njegov novi i da nareze taj novi kljuc po ovom starom. To kosta 2000 dindzi sto nije lose.
Ali pitao me da li imam daljinsko zaklj. ja reko onako ne razmisljajuci nemam.
Kapiram da ima na autu ali kako moze neko sad da mi napravi daljinski ili kljuc sa daljinskim. . . ?
Inace ja imam samo jedan kljuc sa kodom, kome je plastika izlomljena.
Bio sam kod kljucara Petka u 29-om, moze da mi prepakuje taj kod iz tog kljuca u njegov novi i da nareze taj novi kljuc po ovom starom. To kosta 2000 dindzi sto nije lose.
Ali pitao me da li imam daljinsko zaklj. ja reko onako ne razmisljajuci nemam.
Kapiram da ima na autu ali kako moze neko sad da mi napravi daljinski ili kljuc sa daljinskim. . . ?
MASA, samo MASA. MASA JE MAMA!
- Igor
- Garaža: Alfa 156 1.8TS 2002.god interior restyle
I ja samo da se upisem u listu sa jednim kljucem za 156cu, i naravno bez kartice.
Cetiri godine odlazem nabavku drugog kljuca, i sve mi se manje dopada cifra kljuca od 300eur za auto od 3500eur
Kada bi nam Delta obezbedila neki popust za ovoliko nas, stvarno bih bilo super!
Cetiri godine odlazem nabavku drugog kljuca, i sve mi se manje dopada cifra kljuca od 300eur za auto od 3500eur
Kada bi nam Delta obezbedila neki popust za ovoliko nas, stvarno bih bilo super!
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Šest godina sam imao strepnju zbog toga (i skoro četiri godine ranije sa prvencem 145-icom) i sreća je što sam po prirodi izuzetno pažljiv pa nikada ne gubim stvari, inače bi bilo gadno. Sada po prvi put imam Alfa Romeo sa kompletnim "priborom"
Nikad mi neće biti jasno šta rade sa tim drugim ključem prilikom uvoza kad tako masovno nedostaju!!?
Nikad mi neće biti jasno šta rade sa tim drugim ključem prilikom uvoza kad tako masovno nedostaju!!?
ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- Danpil
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD
http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... alfalanca/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj odglas planiram da pozovem, posto su u proslom napisali da rade i kodiranje i rezanje, sve. Cena od 130-150 sa daljinskim otkljucavanjem. A zvao sam opet servis Ristic u Zemunu i moze da se donese skakavac, u mom slucaju od druge 147-ce, kome ce on da promeni mac i da ga dekodira i to kosta 10 000 dinara i radice daljinsko...
Ovaj odglas planiram da pozovem, posto su u proslom napisali da rade i kodiranje i rezanje, sve. Cena od 130-150 sa daljinskim otkljucavanjem. A zvao sam opet servis Ristic u Zemunu i moze da se donese skakavac, u mom slucaju od druge 147-ce, kome ce on da promeni mac i da ga dekodira i to kosta 10 000 dinara i radice daljinsko...
- Tihomirce
- Garaža: Alfa Romeo
156 1.9JTD - Lokacija: Arandjelovac
Re: kljuc za alfu
alfanatic napisao: Nikad mi neće biti jasno šta rade sa tim drugim ključem prilikom uvoza kad tako masovno nedostaju!!?

- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
- Falcon037
- predsednik kluba

- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
I moja Francesca je stigla samo sa jednim ključem, naravno onim rezervnim koji nema daljinac. Karticu za ključ nisam našao, bila je samo za radio i to fotokopija.
Diler mi je "obećao" da će mi doneti prvi ključ kad bude radio sledeći uvoz ali mislim da od toga nema leba.
Planiram da nabavim polovan skakavac i da prepakujem moj mač i transkoder u novi ali posle treba preprogramirati centralnu bravu. Čačkao sam sa FES-om nešto i video da ima opcija za ubacivanje novog daljinca ali mislim da traži i kod sa kartice koju nemam
Ako neko ima povoljnog ključara ili koga već i da je uspešno odradio transplataciju neka mi javi kontakt, bio bih mu jako zahvalan
Diler mi je "obećao" da će mi doneti prvi ključ kad bude radio sledeći uvoz ali mislim da od toga nema leba.
Planiram da nabavim polovan skakavac i da prepakujem moj mač i transkoder u novi ali posle treba preprogramirati centralnu bravu. Čačkao sam sa FES-om nešto i video da ima opcija za ubacivanje novog daljinca ali mislim da traži i kod sa kartice koju nemam
Ako neko ima povoljnog ključara ili koga već i da je uspešno odradio transplataciju neka mi javi kontakt, bio bih mu jako zahvalan
- spinto veloce
Ma dovoljno je da vam neko nareže mač, a KOD izvadiš iz originala i silikonom ga zalepiš u blizini brave. Jednostavno i jeftino, imaš skakavac a kopiju za nedaj bože, jedino neznam ako vam onaj jedini nije skakavac nego zaliveni ,kako ga otvoriti i izvaditi epruvetu, a ne uništiti ga?
AR 156ts 2001
Imam 156 sa dva skakavca,jednog sam zeznuo preprosle god.na moru
ostao u dzepu od sorca i bolnog li saznanja,da neume da pliva,sol je pojela svu stampu na ploci,na srecu transponder i kod kolo za centralno zakljucavanje nisu crkli pa sam nedavno kupio kljuc na limundu sa ispravnom stampanom plocicom,otvorio sam kluc,odlemio sa mog kolo koje sluzi za centralno zaklj. i zalemio na ispravnu plocicu i sljaka sve kako treba,naravno,stavio sam i moj transponder koji odblokira racunar da moze motor da se upali
znaci ko ima slican slucaj ili mu neradi neki taster,trazite donor kljuc i skidajte delove
Re: kljuc za alfu
Imam 156 sa dva skakavca,jednog sam zeznuo preprosle god.na moru
ostao u dzepu od sorca i bolnog li saznanja,da neume da pliva,sol je pojela svu stampu na ploci,na srecu transponder i kod kolo za centralno zakljucavanje nisu crkli pa sam nedavno kupio kljuc na limundu sa ispravnom stampanom plocicom,otvorio sam kluc,odlemio sa mog kolo koje sluzi za centralno zaklj. i zalemio na ispravnu plocicu i sljaka sve kako treba,naravno,stavio sam i moj transponder koji odblokira racunar da moze motor da se upali
znaci ko ima slican slucaj ili mu neradi neki taster,trazite donor kljuc i skidajte delove
Poslednja izmena od sErGiO u Uto Jul 30, 2013 7:33 am, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Pisanje velikim slovima i oglašavanje u postovima nije dozvoljeno!
Rezlog: Pisanje velikim slovima i oglašavanje u postovima nije dozvoljeno!
- Vlada R
- Garaža: ex Alfa 159 JTDm restyle
Ljudi, sve je to lepo ali na kraju se plati dvaput.
Ristic iz Zemuna provereno dobro radi - ako kaze da moze da napravi kopiju odete tamo i ne razmisljate da li ce da pali, da li ce da otkljucava na daljinu, ako kaze da ne moze onda ne vredi, jedino fabricki da se naruci. Gomilu ljudi sam mu poslao i nisam cuo da se neko na njega zali. Nije najeftiniji ali nije ni bezobrazno skup, po mom misljenju 90 evra nije preskupo da se imaju dva funkcionalna kljuca.
Ristic iz Zemuna provereno dobro radi - ako kaze da moze da napravi kopiju odete tamo i ne razmisljate da li ce da pali, da li ce da otkljucava na daljinu, ako kaze da ne moze onda ne vredi, jedino fabricki da se naruci. Gomilu ljudi sam mu poslao i nisam cuo da se neko na njega zali. Nije najeftiniji ali nije ni bezobrazno skup, po mom misljenju 90 evra nije preskupo da se imaju dva funkcionalna kljuca.
- toske 147
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 jtd