John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
Naučno je dokazano, a ja to učio na BBC kursu TV novinarstva, da na gledaoca najviše utiče slika, pa takozvani IT ton (originalni ton u pozadini), pa OFF (ono što priča narator). Ne mogu tačno da se setim procenata, ali, recimo, da sam se smorio kada sam saznao da priča naratora (novinara) utiče samo recimo 7%, IT ton oko 11%, a ostalo je slika...
Taj lik koji nam je predavao nas je učio da je TV prilog dobar ako kapira o čemu se radi kada se ton potpuno stiša.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.