e sad dal vredi kupiti anti radar i koji,ima neko preporuku i da li moze da spasi od oduzimanja vozacke i kazne za prebrzu voznju?

Ako nesto mrzim onda je to da mi se neko nabija u gepek. U tim slucajevima prvo usporim, pa nakon par krivina dajem desni da me obidje i na kraju ako je bas seljak malo ga cimam kocnicom tako da mu dam na znanje da ili drzi odstojanje ili me obilazi. Poznati fazoni na koje kaznjavaju na zapadu je nepostovanje odstojanja. Ne znam ima li potrebe da dalje objasnjavam. Voznja u repu je toliko iritantna i ometajuca, samo onima kojima retrovizori sluze za pranje zuba to ne smeta.starac vujadin napisao:Konkretno u deonici kroz kanjon Morače i nema baš mesta gde bi radar detektori bili delotovorni. Može da se divlja tek ako se ima neki izuzetno jak i poskočan auto...to bi sa Alfama mogao lagano da radiš samo sa 4c.
Nego, nabij se nekom đetiću koji zna da vozi u dupe, pratiš njega, ne pretičeš ga...on ti dođe kao antiradar...kada se on izmori, pređeš ga, pa se nakačiš ko hijena nekom sledećem dok njega ne izmoriš i pređeš. Tako cepaš po Crnoj Gori, niko te neće uhvatiti, a i poštuješ domaćinsku sujetu.