Ništa propušteno...alfanatic napisao:Videh trailer za Leaving... Definitivno nisam gledao...
Al' je zato u "Vampire's Kiss" (1988), Cage mnogo zanimljiviji, slično kao Brad Pitt u "12 Monkeys"...
Ništa propušteno...alfanatic napisao:Videh trailer za Leaving... Definitivno nisam gledao...
Nema Dušane tu neke posebne poruke, nakon gledanja čovek ne doživi neko prosvetljenje niti ima šansi da se kulturno uzdigne - to prosto nije takva materija. Sa druge strane ima dosta onih nekih malih životnih pouka koje mogu da izvuku gledaoci kojima to treba. Meni je poslužila prevashodno za razonodu kao i svaki materijal tog karaktera, a ono što ovde pleni jeste za današnje standarde atipičan KVALITET koji je postignut bez inicijalno velikih pretenzija i ogromnog budžeta.dusanGT napisao:Svaka čast sir Hopkinsu..., ali kakva poruka sledi iz teme i sadržaja ove serije?
Naravno da je produžena verzija. Gledao sam sve delove LOTR-a barem po 10 puta tako da vrlo dobro znam kako funkcioniše ta priča sa Džeksonom i Tolkinomalfanatic napisao:@ sErGiO
Kolega, ako se već spremaš da gledaš reprizu pre nego što nas Peter Jackson počasti drugim delom u decembru, onda gledaj da skineš Extended verziju koja se upravo ovih dana pojavla na BRRipu jer tu imaš još oko 13 minuta extra materijala. Ja sam uskladištio tu verziju i poslužiće mi kao uvertira pre nego što tradicionalno i porodično u bioskopu odgledam nastavak