Problem sa zmigavcima!
- djn125
- Garaža: Alfa romeo 147 TS 120KS
Poz,kupio sam alfu 147 pre neki dan koja je u extra stanju i nisam se nadao problemima bas odma drugi dan. Problem je sto su mi ostali upaljeni prednji levi i zadnji desni zmigavac,ne gase se ni kad skinem kontakt,za sada mi stoji auto otkacen od akumulatora da mi ne bi potrosio struju. Napomena da ne blinkaju nego sijaju konstantno. Zna li neko sta moze da bude i da li postoji dobar majstor za to u Pancevu?
- edin
- Saradnik Uprave

- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Moze biti da si lose iskljucio alarm, probaj da ga prikacis na akumulator, i da probas opet lepo da ugasis alerma i upalis itd... imao sam slican problem. 
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- djn125
Evo ovako,verovatno je pregoreo body kompjuter. Nasao sam dobrog elektronicara u Pancevu,sutra ga teram kod njega na dijagnostiku i pronalazenje kvara. Imam srecu sto covek zna da popravlja body comp pa ce probati da ga sredi,ali kaze da ne uspe svaki put. Ako ne uspe ne gine mi stavljanje drugog... Zna li neko okvirnu cenu polovnog body compa?
- Bug
- Garaža: AR 156 q4 1.9mJTD
- djn125
- djn125
Drugovi crko mi je body comp bez mogucnosti da se popravi.
Javljajte ako neko ima da proda isti,motor je 1.6 120 ks,2000 god,troje vrata,digitalna klima,tempomat,putni racunar,cd plejer. Ako treba ostavicu broj kompa...
Javljajte ako neko ima da proda isti,motor je 1.6 120 ks,2000 god,troje vrata,digitalna klima,tempomat,putni racunar,cd plejer. Ako treba ostavicu broj kompa...
- Dragon
- Saradnik Uprave

- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Zovi otpade, to je jedino resenje.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- Dragon
- Saradnik Uprave

- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
http://www.ebay.co.uk/itm/Alfa-Romeo-14 ... 2ebcc413f4
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- Falcon037
- predsednik kluba

- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
E prijatelju tebe baš poteralo od samog početka
Nadam se da ćeš uspeti kolko tolko povoljno da rešiš problematiku.
Pozdrav i srećno
Nadam se da ćeš uspeti kolko tolko povoljno da rešiš problematiku.
Pozdrav i srećno
- djn125
- djn125
Problem resen,stavljen novi body comp. Hvala clanu "Trenta Tre" i ostalima...
- smcbuki
- rookie
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.6 120hp
Druže, gde si na kraju nabavio kompjuter i da li si kupio nov ili je dekodiran neki polovan?