Prvi probem je sto desni far je izlomljen, tj polomljeni su oni drzaci gde se stavljaju srafovi da se drzi far, pa je predhodni vlasnik nesto eksperementisao pa je spojio tankim nekim metalom i to sad drzi kako treba (sutra cu okaciti sliku).
Drugi problem je sto mi motorcici nisu radili pa sam ih na kupindu kupio za 400 dinara 4 komada i kad sam stavljao na desni far ispala je neka plastika i sad sam far do daljnjeg morao da podglavim nekim drvetom i takodje nemam one poklopcice pozadi..
Problem tri je: farovi su malo pozuteli a i unutra mi deluju kao zesce prvljavi -izgrebani jer mozda sto nema poklopca pa je svasta upadalu tu.
E sad rasprava se vrsi oko sredjivanja toga, ja sam bio za repariranje farova tj smirglanje i poliranje da se to sanira, da odem na neki otpad da kupim poklopcice i da ih stavim i da nekako probam onu plastiku da vratim.. E kad to zavrsim da odem negde da mi ugrade bi xenone sa projektorima i nekako dnevno svetlo a da ne bude nabudzeno nego da ostane sto vise kao originalni izgled i ta ugradnja bi mi izasla oko 210 eura. takodje kada budu otvorili farove posto vise ona boja ne treba ofarbao bi ih u crno (GTA look) i to bi super izgledalo, a mozda bih nasao negde polovni desni far pa bih ga celog zamenio da zbog tih drzaca . Ali moji ukucani se nisu slozili, jer su farovi u losem stanju i da bi bilo lose baciti pare na nesto tako nego je bolje kupiti nove ako mogu da se nadju sa ugradjenim xenonima-projektorima ili ako ne onda nove obicne pa posle nekog vremena da ugradimo iste.
Ja sam se raspitao po nekim prodavnicama za nove farove, u AP-Sportu su mi rekli da je jedan novi far 9000din. i da farove sa ugradjenim xenonima oni nemaju ali da se moze naci za 250evra (slika dole). Sto se mene tice jer sam video da dosta ljudi kuka kako su losi farovi na 156, ja nebih kupovao nove jer verujem da ni oni nisu nesto posebno a te sa xenonima ne bih stavljao jer su mnogo kicasti.. ali dete mi je na putu na putu pa moram sto manje da pocnem da ulazem u auto hocu da mi pomognete oko najboljeg izbora a da ne potrosim bas mnogo para za to.. znam da su farovi nesto sto treba da bude uvek u fulu zbog vidljivosti, ali opet ne bih da probijem budzet mnogo.. Hvala unapred.
Problem dva.

Far sa ugradjenim xenonom..