FM Transmitter
- rekesidim
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.6 T. Spark
Da li neko zna da li postoji fm transmitter android aplikacija....i jel to uopste moguce,nesto mi palo na pamet,pa reko da se raspitam...
- Crni
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-Jet
Pre svega sam telefon treba imati mogucnost FM emitovanja, sto ne verujem da ima. Zasto ne odradis onaj fazon sa homemade emulatorom, jedan kraj u radio drugi u 3.5 stek za sluske.
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
ne postoji aplikacija, već samo modeli koji imaju transmiter integrisan u sebi, kao npr. Nokie N8, N85, N79 ali nijedan nije android.
- rekesidim
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.6 T. Spark
e a ja se ponadao
jel to bese vec opisano negde na forumu?Crni napisao:Pre svega sam telefon treba imati mogucnost FM emitovanja, sto ne verujem da ima. Zasto ne odradis onaj fazon sa homemade emulatorom, jedan kraj u radio drugi u 3.5 stek za sluske.
- Crni
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-Jet
Kreni odavde sa citanjem:
viewtopic.php?p=1449004#p1449004
viewtopic.php?p=1449004#p1449004
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.