Ako pak jeste na mjenjacu i budes kupovao novi uzmi obavezno LPR, nikako Metelli.
Jeste skuplji, ali je Metelli bas los (bar ovaj koji se kod nas prodaje a pravi bog te vidio dje...)
reci mi druze jel to onaj cilindar sto ide ispod papucice kvacila? meni se malopre razbucao sve,ispao je i feder...ako si to menjao reci mi kako da ga trazim i gde da ga trazim...i koja je cena naravnoZeka91 napisao:Zamenio sam cilindar do kabine,sad je bolja situacija,ali i dalje imam prazan hod na papucici koji me nervira. Preostali cilindar mi je u menjacu(na moju nesrecu) da li to moze biti do njega?
da druze,to je taj deo...hvala...samo jos da nadjem u nekom ovlascenom servisu...to malo teze kod nas...srbija je ovo...nece oni mnogo da se cimaju jer nemaju veliku zaradu,znas kako to ide kod nas...hvala jos jednomspin napisao:Pretpostavljam da na nekom od otpada može da se nađe. Opcija je i da se traži u nekom od ovlašćenih servisa po broju dela iz ePer, trebalo bi da mogu da provere pošto je i koliko vremena je potrebno za isporuku.
Ne znam da li je to što je tebi potrebno ovaj deo, čiji je product code 71718010, ali u svakom slučaju može da se proveri na ovom linku.
I ja imam potpuno iste probleme. Imate li pojma šta sve treba da se menja?Zeka91 napisao:Iste simptome imam i ja!djn125 napisao:Ja imam slicne simptome ali kod tebe je gori slucaj.
Kad je hladan kvacilo je lepo mekano i hvata po sredini ali kad se optereti ili pregreje u gradu,spusta se dole,tj sve nize hvata i papucica je teza malo. U brzine ulazi ok,mada tad kad se zagreje osetim malo kako ulazi u brzinu,ali u rikverc ubacujem iz prve pa u rikverc jer gotovo svaki drugi put bi mi zakrcao menjac. Menjao sam glavni cilindar ispod papucice ali nista,poboljsanje je bilo 1 posto mozda psiholoski,drugi cilindar mi je menjacu sa drugkom.
Ni jedan majstor nije znao da mi kaze nista konkretno osim da zamenim ceo set.
Vozim ovako vec godinu dana i naviko sam se,kvacilo stiskam uvek do poda...
Predpostavljam da nisi licno skinuo ni jedan menjac pa znas da je 50 evra laka lova za skidanje menjacaBojan90 napisao:Ma nema puno posla, nego su navikli na Golf 2 i slicno, gde je motor postavljen po duzini, a tu je znatno laksa situacija, tako reci, laka lovaMora da se skine deo auspuha, jedna poluosovina, akumulator, nosac akumulatora, i mozda jos neka sitnica.