Hitno!!!!! Zamena kompjutera na 147ts drugim
- motorhead
- Drug Član

- Garaža: Giulietta 1.6 mjet 105ks
Audi Avant B8 - Lokacija: beograd
Hitno!!!!! Zamena kompjutera na 147ts drugim
Imam 147ts 1.6 105ks auto je proizveden 20.1.2004 ali je stari model nije rest.CRKO MI JE KOMP. znaci pitanje je;dali je ista instalacija mog auta(dzkovi zice) i onog recimo iz 2002 da mogu da nakacim komp.imob.centralu bravu i body komp tog iz 2002 na moju instalaciju???? trebam brz odgovor. hvala.
- motorhead
- Drug Član

Re: Hitno!!!!! Zamena kompjutera na 147ts drugim
Alfisti gledaju ne odgovaraju!!! ali sve je ok,poludeo je sam od sebe(7 dana trazio otvarao komp brisao greske konsultovao sve iii)..... izbrisao greske osavio ga bez klema 1noc i KABUUM sve radi dobro.Medutim buni me jedna stvarcica gepek zatvoren a on pisti i na tabli kaze;otvoren! zna li neko u cemu je trik?
- Dragon
- Saradnik Uprave

- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Aj probaj 063 201 209. Lik je mnogo dobar za te stvari. Izlozi problem i saslusaj sta ce ti reci.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- motorhead
- Drug Član

Hvala,ali nesto mirisem da je body comp.u kvaru,sirena ne radi upaljac kojekakva svetla ta alfica je 2.5god cucala ispod bora u it. nije ni cudo....
- Falcon037
- predsednik kluba

- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
Da nemaš i ti neki šraf u instalacijama slučajno ...
http://www.arcs.org.rs/forum/viewtopic. ... 6#p1459796
http://www.arcs.org.rs/forum/viewtopic. ... 6#p1459796
- Zillgian
- Garaža: ex '07 AR159, 2.4 JTDm Q4
ex '02 AR156, 1.9 JTD - Lokacija: Ndjamena
Druže, nemoj pogrešno da me razumiješ, ali ovakav ton nije baš najbolji način za komunikaciju sa kolegama. ARCS Forum je, između ostalog, oformljen kako bi stupili u kontakt jedni sa drugima, ili kako bi pomogli jedni drugima. Ako ti niko ne odgovara, to je zbog specifičnosti tvog problema, a ne zato što neko neće da ti odgovori. Pa i meni se nekoliko puta desilo da sam "iskuliran", samo zato što niko nije znao odgovor na dato pitanje, a ne zato što nije htio da odgovori. Niko ovdje nije plaćen da bi pružao odgovore. Malo koji, gotovo nijedan forum ne funkcioniše tako.motorhead napisao:Alfisti gledaju ne odgovaraju!!! ali sve je ok,poludeo je sam od sebe(7 dana trazio otvarao komp brisao greske konsultovao sve iii)..... izbrisao greske osavio ga bez klema 1noc i KABUUM sve radi dobro.Medutim buni me jedna stvarcica gepek zatvoren a on pisti i na tabli kaze;otvoren! zna li neko u cemu je trik?
Srdačan pozdrav
- bums85
- Garaža: C220 Coupe
ex Alfa 156TI JTD16v '04.
ex Alfa 159 2.2 JTS - Lokacija: Las Vegas
problem koji imas nije svakidasnji i malo njih zna odgovor, nije u pitanju "kuliranje".

- motorhead
- Drug Član

Dakle Rod je rod
sta reci! Kolega Z.stavi se u moju poziciju i zamisli odes sada u auto i 7 dana ga ne upalis,konsultujes sve na autu ti se redaju elektronicari,elektricari virtuelni majstori i na kraju balade preko noci sve nestane...a auto spremas za suprugu(kao xixixi,nikada je nisam preboleo) Zona sumraka!!!! Pozrav Alfistima. 
- Zillgian
- Garaža: ex '07 AR159, 2.4 JTDm Q4
ex '02 AR156, 1.9 JTD - Lokacija: Ndjamena
ma sve ja to kontam
piiiip, ti gremlini su ti sastavni dio alfizma. Da hocu da mi zivot bude dosadan, kupio bih japanca
Ziv bio
piiiip, ti gremlini su ti sastavni dio alfizma. Da hocu da mi zivot bude dosadan, kupio bih japanca
Ziv bio
- motorhead
- Drug Član

Problem resen.ali ne zatvaram temu mozda bude jos gremlina,uuu strepim svaki put kada sednem da ne pisti ko lud...pozdrav zemljaku iz Bjeljine(moji poreklom iz Bosne od 1300god.)
- rudicmiki
- Garaža: Alfa 147 1.9 JTD
- motorhead
- Drug Član

Stajanje ispod drveta parkiran u travi od 40cm sada je ok 2.5 god nerada, na autu je zamenjeno;motor,uraden vel.servis ulje filteri i sve ostale tecnosti svecice sve ,kocnice u fulu,sajle rucne gumice auspuha(ima super sprint z lonac) ofarban branik i krilo sve sijalice zamenjene..... ufff ali volem je crvenu Namigusu ostalo mi je jos sirena ne radi,tempomat ne radi i senzor otvorenosti i zatvorenosti gepeka a?

- motorhead
- Drug Član