ja sam (malo) promenjlljive prirode, sto ne znaci ako za neke male pare uleti `mazda`
daj sta das samo da ide...
ali volim marku koju vozim i da sam oko nje upucen.
VW me je kupio po nekoj sigurnost, sto stvarno nikad nisam imao problema
a mozda sam ih tako potrefio...
nema auto koj nije zamenjlijv, kao sto pisah to je jako diskutabilno a bas da se raspravljam ciji veci... ne pada mi napamet.
prvo i samo prvo je kod mene druzenje, necu alfu jos prodavati jer mi je ok.
tako da cemo se mi boze zdravlje videti sigurno na nekom skupu...
Od 20-tog Decembra pa sve do 20-tog Januara kreće takmičenje „Najbolje predstavljen automobil“. Najbolje predstavljen automobil ne mora da je najskuplji i najbolje natjunovan. Presudan faktor su slike, tekst koji prati slike, tj. ceo prikaz u kompletu.
Garaža: ex Alfa Romeo GTV 2.0ts ex Alfa Romeo GT 2.0jts ex Alfa Romeo 159 1.9jtdm ex Alfa Romeo GT 1.9jtdm ex Alfa Romeo Mito 1.4tb ex Alfa Romeo Giulietta QV -Megane 3 RS CUP
Drugari delimo neke majice, stikere, jedan sportski filter, naime pravimo MINI TAKMIČENJE - Postavi nove slike za svoj automobil - ko voli nek izvoli. Vidimo se.
Dragi prijatelji sa ponosom vas obaveštavamo da smo uz pomoć angažovanja celog AR tima pustili u pogon www.autorepublika.rs sajt. Sajt ima pregršt opcija, kao što je jedinstven login i registracija sa foruma koji vuče avatare i smajlije. Sve što prokomentarišete na sajtu biće objavljeno i na forumu i obrnuto. Ima još dosta toga da se uradi, ali bili smo nestrpljivi i morali smo ga izbaciti malo ranije. Nadamo se da ćevam se svideti.