Pozdrav svima,
ovo mi dodje prvi post i kako to obicno biva treba mi pomoc:
Uzeh skoro Alfu 166 3.0 v6 koja ima ugradjen plin ali je bio neispravan.
Ispostavilo se da ima Lecho ecu i da isti ne radi. Nosio sam kod drugara koji se bavi elektronikom i nasao je da su 2 cipa neispravna i jos par ostecenja koja su nastala od "strucnih" majstora ali je problem sto postoji jedan deo na ulazu gde se vidi da je nesto odlemljivano a ima 4 kontakta i to nesto fali....
Nakon promene ovih cipova ecu konacno daje struju i sija jedna lampica na prekidacu u kabini ali ga u servisu i dalje ne vide na dijagnostici.
Moje pitnje je:
Da li neko sa ovog foruma ima ugradjen Lecho ecu za v6 motor- potrebno mi je samo da vidimo sta tacno fali na njemu, nista vise a castim i pivo
Ili ako neko ima semu za isti da posalje i to bi, naravno, pomoglo...
takodje moze i pp da li znate neki servis gde bi to mogao da odvezem i da li iko ima polovan uredjaj da proda posto su me svi u Bg-u manje vise otkacili i rekli da mora da se menja ceo komp i jos ko zna sta sve i traze ~300e za to...
Hvala na bilo kakvoj pomoci.
Pomoc- Lecho ecu za V6 potreban na uvid i/ili sema
- marko07
- Garaža: Alfa Romeo 166
- doda1
- Garaža: Alfa Romeo 166 2.4 jtd 129kw
Alfa Romeo 166 3.0 v6
Alfa Romeo 147 1.6ts
Alfa Romeo 156 2.5 v6 SW
Alfa Romeo 164 3.0v6
Alfa Romeo 155 3.0 v6 - Lokacija: Prijedor
Re: Pomoc- Lecho ecu za V6 potreban na uvid i/ili sema
bate imam druga koju sve ovo Procesor motora sa kljucem i mobilajzerom za 3.0 daje za 75 jewreja pa sad vidi pase li ti jos na to sve nabacis maxim za prevoz do tebe soferu 15 cigli i eto ! pa javi da ga zovem ja sam u Herceg Novom a on u Sarajevu i i dolazi iz beca sad 5-og pa vidi ako ti pase i treba da ga ganjamo !!!
- icemilos
- Garaža: alfa 166 TS
Kolega dal si procitao post? Leho kolega,leho.
Ja imam leho za twin spark i perfektno radi. U BL radio Sale i koliko znam on je iz Srbije, tezak je ciko i koliko znam jedini se bakcao sa tim no name zajebancijama. Ostali stave stag i cao. Dobar majstor od nista napravi nesto a los od extra samo us...re. moj savjet ako nema neko ko je radio sa istim mijenjaj komp a vecina stvari ti ostaje. Rasplinjac,dizne,cijevi,neki kablovi... Mislim da ti ruke ne trebaju biti vise od 50 evra.
Ja imam leho za twin spark i perfektno radi. U BL radio Sale i koliko znam on je iz Srbije, tezak je ciko i koliko znam jedini se bakcao sa tim no name zajebancijama. Ostali stave stag i cao. Dobar majstor od nista napravi nesto a los od extra samo us...re. moj savjet ako nema neko ko je radio sa istim mijenjaj komp a vecina stvari ti ostaje. Rasplinjac,dizne,cijevi,neki kablovi... Mislim da ti ruke ne trebaju biti vise od 50 evra.
- doda1
Alfa Romeo 166 3.0 v6
Alfa Romeo 147 1.6ts
Alfa Romeo 156 2.5 v6 SW
Alfa Romeo 164 3.0v6
kolega iz Bl ja sam inace iz Pd i ok mozda i nisam toliko upucan (samo zato sto mrzim plin koji je za kuhalo kafe i wudi kobaja a nafta za traktore sumu i njive jedino benzin za cestu ) e sads da googlam o lehu ili klasik mc1-2-5 ecu nisam toliko pametan, cisto sam ponudio covjeku ono sto ja imam na raspolaganju iz cistog razloga sto ljudi klepaju na sve moguce strane a ako ti auto stane i treba ti kao meni samo je zelja da pomognem coveku i nista drugo !! glup sam stabi sad, to dolazi sa godinama kolega
no hard feeling
- icemilos
- Garaža: alfa 166 TS
Nije problem samo, nisam ništa rekao o gluposti samo sam vidio da si malo fulao temu.
A da ne znaš o kolima sigurno ne bi vozio 2.0 V6 turbo. Meni je želja nešto tako ali situacija diktira. Biće valjda.
Pozdrav!
A da ne znaš o kolima sigurno ne bi vozio 2.0 V6 turbo. Meni je želja nešto tako ali situacija diktira. Biće valjda.
Pozdrav!
- doda1
Alfa Romeo 166 3.0 v6
Alfa Romeo 147 1.6ts
Alfa Romeo 156 2.5 v6 SW
Alfa Romeo 164 3.0v6
ma bate glupost je moje 2 ime
da se primetit a HAHAHA .. e a za zelju pa samo reci imam motor viska i deleva tonu pa ko zna mozemo i da sastavimo polako 1 !