Sta se sve vidja na nasim putevima!!!
- mad-max
- Garaža: Alfa Romeo 147 JTD
Alfa Romeo 147 Selespeed - Lokacija: Beograd
Re: Sta se sve vidja na nasim putevima!!!
Ja sam 145 prodao bez da sam hteo I to 3 dana pred planiran put na more, a I 147 sad skoro bez da sam je dao u oglas, dosao covek, pita jel na prodaju, ja reko moze da bude, za pola sata se dogovorili oko cene I to je to :-)
Ubrzanje od 0-100 km/h zavisi od guzve u saobracaju...
- CoyoteKG
- Garaža: 147 1.9 JTD 116hp
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
ja sam odlican kupac ali sve sto sam prodavao od auta trebalo je vremena,za 75-icu niko sa foruma ni da pita
ja razumem sve al moj ukus izgleda niko ne razume,sve neki dragi gledaoci
ja razumem sve al moj ukus izgleda niko ne razume,sve neki dragi gledaoci
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Takozvani voajeri - samo gledaju sa tribina 

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
I tek sada nekoliko meseci kasnije sve više uviđam kako mi 155 daleko više odgovara od 156, a voleo bih da posedujem još mnoge Alfe tako da će verovatno biti još kupovine i prodaje
Koliko se sećam kod kolege alfanatica je 156-ica bila 6 godina, za druge automobile ne znam. Ja sam 164 vozio 3.5 godine pa sam je prodao jer nije imala klimu a i želeo sam promenu. Posle nje sam uzeo 156 ali nakon 13 meseci druženja smo se rastali jer je bila na prodaju GOXY-jeva 155 a to se ne propuštaCoyoteKG napisao:a sto vi to toliko cesto prodajete?

Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Tačno, okruglo 6 godina sam bio vlasnik 156-ice, a tri godine 145-ice. I dalje bih vozio onu 156-icu (koja zadovoljava najveći broj mojih kriterijuma za pravi potentni porodični auto, pa još Alfa Romeo!), da ne beše "nepristojne ponude" za MiTo i potrebe da se jako brzo reaguje.
Teško je od Alfe se rastati kad je čovek Alfista u duši, a jedini lek je posegnuti za drugom (novijom) Alfom kao što će kod mene uvek biti slučaj. U MiTo sam se zaljubio onog momenta kad sam ga prvi put uživo video 2009. godine, a ispostavilo se da sam sreo upravo mog budućeg, odnosno sadašnjeg mezimica. To ujedno beše i jedini automobil (u sličnom cenovnom rangu) zbog koga bih žrtvovao 156-icu. Kockice su se poklopile i užitak je potpun, to sada mogu komotno reći nakon staža od godinu ipo dana druženja sa MiTo.
A posedovanje (i vožnja generalno) više modela Alfe nije nužno loša stvar. Stiče se više iskustva i direktnog uvida u sve ono zbog čega smo ovde i sebe zovemo Alfistima
Teško je od Alfe se rastati kad je čovek Alfista u duši, a jedini lek je posegnuti za drugom (novijom) Alfom kao što će kod mene uvek biti slučaj. U MiTo sam se zaljubio onog momenta kad sam ga prvi put uživo video 2009. godine, a ispostavilo se da sam sreo upravo mog budućeg, odnosno sadašnjeg mezimica. To ujedno beše i jedini automobil (u sličnom cenovnom rangu) zbog koga bih žrtvovao 156-icu. Kockice su se poklopile i užitak je potpun, to sada mogu komotno reći nakon staža od godinu ipo dana druženja sa MiTo.
A posedovanje (i vožnja generalno) više modela Alfe nije nužno loša stvar. Stiče se više iskustva i direktnog uvida u sve ono zbog čega smo ovde i sebe zovemo Alfistima

ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- alfa-u-srcu
- Garaža: -
- Alfa Romeo Giulietta Turbo Benzina
-Alfa Romeo 159 TI JTS
-Alfa Romeo 159 JTDm
-Alfa Romeo 33 Boxer Imola Rosso
-BMW E30 coupe Brilliantrot - Lokacija: Lipovica
Svaka kupovina i prodaja je pozitivna po meni ako se posle prodaje jedne Alfe kupi ponovo Alfa
Ja sam promenio 5 razlicitih modela Alfe, nisam preprodavac vec opasan zaludjenik za ovaj brend. Iskreno voleo sam da probam svaku od njih... Sada je vec malo drugacije tu je mali bebac, zena, novac ide u neke pametnije stvari, ne samo u automobile, jbg mora da se odraste
za sada uzivam sredjujuci ovu moju 147-cu, a za kasnije... Videcemo...
Tek sad vidim odosmo u off...

Tek sad vidim odosmo u off...
Rodjen da ne uspem, pa se zato duplo trudim
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
ja vozim 75-icu vec punih 8.godina a kupio sam je iz inata jer su me ubedjivali da je lose,kvarljivo...nikad ali nikad me nije ostavila,palio sam i slepao auta i auta,izvlacio zimi iz kanala,vozio svaki dan,promenuo tri motora u istoj,napravio ozbiljnu igracku i preko noci mi sevne grom iz vedra neba i ujutro se probudim sa zeljom da je prodam,igrom slucaja ili je sudbina da dan pre poziva gledam oglase i komentarisem u sebi a posle i sa drugarima kao mi se svidja 166 i to ona siva v6 turbo iz oglasa al mi je nekako nedostupna
dobijam poziv opet jednog prijatelja i komentar alfa 166 v6 turbo na prodaju,ovo je auto za tebe,bez mnogo razmisljanja odlazim da je vidim i pazarim sa kezom od uva do uva,kad sam provozao fiatase,opelase i vagenovce,da izvinete us...i su se,prvo sa osvetljenjem enterijera,masinom i samim izgledom,dal nisam obracao mnogo paznju ali je izgleda bila prva u Bataji,i za nekih mesec dana se pojavljuje jos par komada,vidim veceras jos jednu crnu i pored nje ljubicasta mito nova,bez tablica i nekih 10-ak ljudi oko njih
izgleda da ljudi polako shvataju da je alfa ono sto se zove ljubav na prvi pogled
dobijam poziv opet jednog prijatelja i komentar alfa 166 v6 turbo na prodaju,ovo je auto za tebe,bez mnogo razmisljanja odlazim da je vidim i pazarim sa kezom od uva do uva,kad sam provozao fiatase,opelase i vagenovce,da izvinete us...i su se,prvo sa osvetljenjem enterijera,masinom i samim izgledom,dal nisam obracao mnogo paznju ali je izgleda bila prva u Bataji,i za nekih mesec dana se pojavljuje jos par komada,vidim veceras jos jednu crnu i pored nje ljubicasta mito nova,bez tablica i nekih 10-ak ljudi oko njih
izgleda da ljudi polako shvataju da je alfa ono sto se zove ljubav na prvi pogled
- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Ljubo slazem se da imas neobican ukus, ali je bih tvoj 75 posedovao svaki dan no, nazaost nemam uslova...
A sto se tice zamene automobia to je posebna prica, volim da duze vremna vozim isti auto, naravno, samo u slucaju da valja, jer tak tad se naviknes na isti i iskoritavas pune potencijale...
A sto se tice zamene automobia to je posebna prica, volim da duze vremna vozim isti auto, naravno, samo u slucaju da valja, jer tak tad se naviknes na isti i iskoritavas pune potencijale...
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- Loud Car Driver_
- Garaža: 156 1.9 jtd 16v m-jet
Ex. 2: 156 SW jtd 8v
Ex. 1: 147 jtd 16v m-jet - Lokacija: Beograd
Toliko volim da vozim, da me dusa boli kada stignem tamo gde sam krenuo. 

- erdeljan
- BANOVAN
Odlična fotka! 

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- junky01
- Garaža: Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Alfa Romeo GT - Lokacija: Krusevac
Pa drzis li ti volan ili foto-aparat u ruci?
Savrsen tajming.

Savrsen tajming.

- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Neverovatno.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
- alfa&omega
- Garaža: Fiat Punto 1.9 JTD
Fiat Coupe 20 VT
Alfa 155 TS 2.0 16V Sport
Alfa 166 2.4 JTD Distinctive
Alfa 147 1.9 JTD Distinctive
Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive - Lokacija: Prijepolje
Kakva slučajnost, a ti si iskoristio priliku, svaka čast!
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Svaka čast na fotki, ovo se stvarno savršeno poklopilo
Inače imam identičnu Breru 1:18, da je takva bila u kadru jednostavno se ne bi znalo koja je prava

Inače imam identičnu Breru 1:18, da je takva bila u kadru jednostavno se ne bi znalo koja je prava

ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- Loud Car Driver_
- Garaža: 156 1.9 jtd 16v m-jet
Ex. 2: 156 SW jtd 8v
Ex. 1: 147 jtd 16v m-jet - Lokacija: Beograd
Hvala, hvala.
Bio je to jedinstven trenutak i morao sam da ga zabelezim.

Bio je to jedinstven trenutak i morao sam da ga zabelezim.

Toliko volim da vozim, da me dusa boli kada stignem tamo gde sam krenuo. 

- OMP
- Garaža: GP TJet
odlicna fotka, jedino sto ova maketa brere ima lepse felne nego prava 

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- OMP
- Garaža: GP TJet
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- alfa&omega
- Garaža: Fiat Punto 1.9 JTD
Fiat Coupe 20 VT
Alfa 155 TS 2.0 16V Sport
Alfa 166 2.4 JTD Distinctive
Alfa 147 1.9 JTD Distinctive
Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive - Lokacija: Prijepolje
- SikterBre
- Garaža: Alfa Romeo 147 FL 2006 Rosso
- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
alfa&omega napisao:Ovaj I nije los kakvih ima...

“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
hm malo visoko stoje svetla i ko zna kud to sija,ali simapticno izgleda
- Crni
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-Jet
[youtube]mvrmi7UcTcg[/youtube]
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
- erdeljan
- BANOVAN
Sta strasno?! Ajde lepo svi da lajkujemo i da sherujemo