Danas sam imao problem sa autom, naime sipao sam gorivo na pumpi, upalim auto, svetla taman da krenem on se ugasi, simptomi kao da se ugasio na kljuc... Ugasim svetla, pokusam da upalim, nece, samo vergla, posle par minuta upali se, verglao sam dosta, i pokrenem ga 2-3 metra, pocnem da spustam prozor, ugasi se, ponovo sve isto, upali posle par minuta verglanja, nastavim da vozim jedno 500m, upalim klimu on mi se ugasi u voznji, ponovo nije hteo da upali, upalio se nekako posle mnogo verglanja, i radio je u mestu 1-2 min. i ugasio se sam od sebe, znaci nista nije dirano... Doslepao sam se do kuce, i ispred kuce pokusam da upalim, pali na pola kljuca, upalim klimu, spustim prozore, sve zivo, sve radi kako treba, ponovo ugasim pa upalim opet popalim sve zivo , radi sve, pali na pola kljuca, da li je neko imao slican problem, simptome i sta to moze da bude? Mislim da je elektronika u pitanju, jer se bio gasio kao da je okrenut kljuc ne postepeno nego odjednom se ugasi... Ovo mi se prvi put desilo, tako da je nagadjanje u pitanju...
Prvo proveri senzor radilice, ako nije to proveri kontakt bravu. Drugaru se desavalo da su se u bravi pojeli neki zubi ili kontakti, odnosno pozicije kljuca tako da je kljuc imao slobodan hod i izmenjao je sve i nista nije uradio dok nije promenio kontakt bravu, desavalo mu se da se iz cista mira auto gasi, bez pravila ikakvih
Nisam bio tu par dana, izgleda da je senzor radilice, jer je ponasanje auta isto kao sto je drug Panta naveo, hladan radi normalno, i kad postigne radnu temperaturu motora gasi se
Danas je poceo da mi pali neku lampicu, u pitanju je neka zuta kantica (lici na kanticu za gorivo) na kontrolnoj tabli sa leve strane... Zna li neko sta je u pitanju? Sutra treba da idem za Bg, pa me brine da nije nesto opasno?
Uzeo sam filter drugi, ali pre nego sto sam posao u bg sipao sam gorivo, nakon cega mi vise nije palio lampicu, ali za svaki slucaj, promenicu, bolje nego da razmisljam...