ima li neko savet sta bi trebalo da radim - naime, pojavio mi se mali luft volana (oko 2 stepena). najvise se oseca pri voznji na pravcu, po gradu ne smeta, ali nervira
luft na volanu 147
- dragan1979
- rookie
- Garaža: Beograd
Pozdrav svima,
ima li neko savet sta bi trebalo da radim - naime, pojavio mi se mali luft volana (oko 2 stepena). najvise se oseca pri voznji na pravcu, po gradu ne smeta, ali nervira
. Da li neko ima savet po ovom pitanju, tj da li mora da se remontuje letva
ili ima nesto manje bolno da se proveri prvo?
- cirko83
- Garaža: AR 147 1.6 ts
ex AR 33. 1.5
ex AR 156 1.8ts
Ford Mondeo 2.0 benz - Lokacija: Knjazevac
Sve zavisi gde ima lufta. Ima i negde šraf za "dotezanje" koliko znam, ali ne znam zašto je tvoj prvi post ovde, a moguće i poslednji. A, setio sam se, samo da ti rešimo problem 
potpis
- djn125
- Garaža: Alfa romeo 147 TS 120KS
Da ne otvaram novu temu.
Imam mali luft u volanu ne znam odakle.
Luft je mozda kao kod kolege 2 stepena,nije mnogo,ali nemam direktan osecaj na volan.
Luft je jako lagan,kao recimo da pomeram tezinu volana,isto je kad je auto ugasen ili upaljen,dotego sam ovaj sraf dole na patosu ali nista.
Gde moze da ima lufta?
Imam mali luft u volanu ne znam odakle.
Luft je mozda kao kod kolege 2 stepena,nije mnogo,ali nemam direktan osecaj na volan.
Luft je jako lagan,kao recimo da pomeram tezinu volana,isto je kad je auto ugasen ili upaljen,dotego sam ovaj sraf dole na patosu ali nista.
Gde moze da ima lufta?
- dekideki
- Drug Član

- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
- djn125
Bio danas kod trapdzije. Kaze sve u odlicnom stanju. Volan kaze da je kod 80 posto automobila takav i da je to fabricka tolerancija.
- alfa-u-srcu
- Garaža: -
- Alfa Romeo Giulietta Turbo Benzina
-Alfa Romeo 159 TI JTS
-Alfa Romeo 159 JTDm
-Alfa Romeo 33 Boxer Imola Rosso
-BMW E30 coupe Brilliantrot - Lokacija: Lipovica
Ja kod moje tu toleranciju nisam primetio, proveri ti to kod nekog majstora koji poznaje alfu 
Rodjen da ne uspem, pa se zato duplo trudim
- djn125
Pa mora bas polako lagano da se pipka levo desno. Kad se cima levo desno nista se ne primeti. Na toleranciju je mislio da je rasklimano ali da je toliko dozvoljeno...