Crtice Na Kilometar Satu Umesto Kilometraze

Tehnička pitanja i odgovori. Održavanje, servisiranje i eksploatacija za sve modele.
vlada147
rookie
Garaža: Alfa Romeo 147
Pridružio se: Uto Jul 23, 2013 11:18 pm

Crtice Na Kilometar Satu Umesto Kilometraze

Uto Jul 23, 2013 11:22 pm

citajuci i pretrazujuci sve forume vec zadnjih godinu dana nigde nisam naso podatak kako vratiti kilometrazu.
ali igrom slucaja pre jedno mesec dana akumulator se bio skoro potpuno ispraznijo i kako sam pokuso da upalim krenuo je nesto malo da vergla i kilometraza se sama ponovo pojavila, sve je bilo super dok nije ponovo pre neki dan se ispraznio akumulator i nisam pokuso kablovima da upalim tada je ponovo nestala kilometraza kao i pre godinu dana i sada stoje crtice.

na dijagnostici sam procito da ponovo stoji ponovo preko milion kilometra, i normalno tabla nemoze to da ispise i prijavljuje crtice.

ovaj post sam napiso jer smatram da ima mnogo ljudi koji muce istu muku kao i ja pa zelim da pokusamo zajedno da resimo taj problem.

resenje postoji trebalo bi ponoviti sta se desilo taj dan i kilometraza ce se vratiti.

ocigledno je u tom trenutku doslo do naglog pada napona i on je povuko kilometrazu iz kompa i vratio pravu kilometrazu.

sada bi molio nekoga ako ima ideju da razresi ovu misteriju sta bi mogao da bude uzrok takvog ponasanja instrument table?

dobra vest je da se tako moze vratiti kilometraza a losa da se isto tako moze i izgubiti kilometraza
Korisnikov avatar
mad-max
Garaža: Alfa Romeo 147 JTD
Alfa Romeo 147 Selespeed
Pridružio se: Ned Nov 30, 2008 9:00 pm

Re: Crtice Na Kilometar Satu Umesto Kilometraze

Sre Jul 24, 2013 7:13 am

Search je jako korisna opcija, ne znam zasto je niko ne koristi, ali ajde... nema to veze sa kilometrazom, po padu napona izgubio je vezu sa nekim od can bus uredjaja na kratko i ponovo se povezao pa prijavljuje da je povezan novi... fiat ecu scan i dijagnostika ili kod nekog na examiner i uradi can bus proxy alignment proceduru i sve ce biti ok...

Pozdrav
Ubrzanje od 0-100 km/h zavisi od guzve u saobracaju...
Korisnikov avatar
erdeljan
BANOVAN
Garaža: Beli fijaker
Pridružio se: Ned Dec 26, 2010 10:54 am

Re: Crtice Na Kilometar Satu Umesto Kilometraze

Sre Jul 24, 2013 8:09 am

Da, veoma je zahtevno koristiti pretragu..

viewtopic.php?f=13&t=49043&start=0
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!

Povratak na “Area Servizio”