Istina je da je su mnogi danas priuceni majstori.
Malo cacne oko svog i komsijskog auta, sutra otvori servis i pravi cirkus drugima
Po mom mišljenu odličan! Ljuba je miran i staložen, vrlo pedantan majstor. Ne smeta mu ako si pored kola dok radi, ako si zainteresovan objasni ti neke stvari. Svaki put kada sam zakazivao čekao manje od 10 minuta ako je zauzeta dizalica a igrom slučaja na prvi mali servis sam zakasnio sat vremena (izdao me akumulator :-() Takođe, kad je hitno nije problem da svratiš da pogleda i reši ako je nešto sitno.nidza napisao: Kakav je servis Roda sa Ledina?
Tapatalk HD
sErGiO napisao:Neki kontakt tog servisa?
Oktud ova informacija da je 20e kacenje dijagnostike? Ja kada sam prvi put dosao u pomenuti servis kompletnu dijagnostiku sam platio 0 dinara uz objasnjenje "naplacujemo samo ono sto uradimo".ilija156 napisao:Ma kakav Desha cim on naplacuje kacenje dijagnostike 20eur a nista ne pokaze on je za mene zavrsio...Ima dobrih maistora i veoma povoljnih sto se tice mehanike nisu za elektroniku ili ne zele da se zezaju oko raznih "gremlija" i ne treba ih pljuvati ali zato generalku odrade vrhunski (uz svaki dogovor..novi klipovi, polovni...) , ja se zaprepastim kad vidim koliko pojedini daju za veliki servis ,menjanje trapa,skidanje menjaca... a vise na forumu po nekim lepim temicama... idu kod maistora iz navike, sto je u njegovom kraju, ljubazan, poznaje njegovo auto....ne zali pare sto se tice ljubimice...