Sad kod fabricke ugradnje je sasvim drugacija sema povezivanja.Od CD radia izlazi ka gepeku tj,pojacalu stalni plus i minus,signal kad je radio ukljucen da ne bi pojacalo dobijalo stalno napajanje bez potrebe i sva cetiri kanala za zvuk.
Iz pojaca le u istom snopu kablova vraca na svaka vrata po kanal u pojacanom modu.
Ta operacija naknadno ugraditi nije bas zahvalna jer se tad mora povaditi skoro pa ceo enterijer(sedista,tepih,tapaciri vrata)sto kasnije znaci da ce biti krckanja i puckanja plastika jer same zabice koje drze plastike na pragovima pre pucaju nego sto se iscupaju.Mada sam rasturio zelenu pa imam te sitnice ali nisam hteo tako da radim.I jos oni konektori sto izlaze iz stubova i spajaju vrata su malo lose napravljeni pa samo skidanje i vracanje znaci da nesto od uredjaja nece raditi-izgubi spoj iz gluposti.
Ovako sam ja to uradio,montirao u gepek pojacalo sa sve kutijom i usrafio na predvidjeno mesto.
Imam onu plasticnu sajlicu ili binder za provlacenje elektro instalacije kroz cevi i creva(ima da se kupi i u farbarama od 3-5-10 itd.metara)jeftina je,na jednom kraju je savitljiva opruga i kuglica a na drugom omca za kacenje zica.
Izvadio radio,skinuo plastiku gde su osiguraci i krenuo polako sa provlacenjem te sajlice.Lako nalazi svoj put kroz supljine.Malo srafcigerom podignem plasticni prag i polako guram sajlu i cekam na drugom kraju.Zakacim zice i provucem,tako deo po deo sve do gepeka.
Plus sam izvukao sa akumulatora direktno ali sam kuciste osiguraca od 10A postavio u gepeku kod pojacala zasticeniji je od vlage,a minus pol uzeo ispod leve stop lampe ima sraf M8.
Takodje od radia sam dovukao samo jedan kanal za zvucnike cime cu pobuditi pojacalo,nisam hteo da pojacavam zvuk u vratima jer mi sam radio daje 50w izlazne snage i lepo zvuci,hteo sam samo da dobijem malo na bassu.
Sema bose konektora...

6 sa CD izlaz za zvucnike minus pol
7 sa Cd izlaz za zvucnike + pol
11 minus napajanje
13 + pol sa akumulatora na njemu je osigurac
25 inpuls-pobuda sa CD-a
Ko hoce neka se zeza sad zna kako.
Pozdrav